Dünya şampiyonundan motosiklet gösterisi

Ekim ayında 4. kez dünya şampiyonluğunu ilan eden milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu sevenleri için motosiklet gösterisi yaptı.

Dünya şampiyonundan motosiklet gösterisi
29 Aralık 2015 Salı 12:41

Son yıllarda adını başarıları ile sıkça söz ettiren Kenan Sofuoğlu hayranları için motosiklet gösterisi yaptı. Facebook hesabında "Futbolcu topla oynar, biz de motorla." açıklamasıyla yayımladığı gösteri videosu ile takipçilerinden bir kez daha beğeni aldı.

Geçtiğimiz temmuz ayı 4 aylık oğlu Hamza'yı toprağa veren acılı baba Kenan Sofuoğlu hayranlarının da desteğiyle bu süreci atlatmaya çalışıyor. Bu süreçte edindiği başarılarını oğlu Hamza'ya atfediyor.

Sosyal medyada yaptığı samimi paylaşımlar ile sevenlerinin gönlünde taht kuran Sofuoğlu, mütevaziliği ile de dikkat büyük beğeni topluyor.

Kimi zaman bir köpeği severken kimi zaman da annesiyle barbunya ayıklarken çektiği fotoğrafları ile halkın içinde olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Kamu Saati ekibi olarak milli motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu'na başarılar dileriz.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.