Ankara belediye seçimlerinde Melih Gökçek,Mehmet Özhaseki yerine aday mı olacak?

Yerel seçimler yaklaşırken seçim heyecanı katlanarak devam ediyor..Ankara belediye başkanlığı seçimlerinde Melih gökçek mi aday olacak?Özhaseki çekilecek mi?Ak parti'den Mehmet Özhaseki yerine Melih gökçek mi aday gösterilecek?

Ankara belediye seçimlerinde Melih Gökçek,Mehmet Özhaseki yerine aday mı olacak?
Admin
Admin
03 Şubat 2019 Pazar 14:24

Ankara'nın eski büyükşehir belediye başkanı Melih Gökçek'in CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş aleyhinde yaptığı açıklamaların iktidar kanadında da tepkiyle karşılandığı ileri sürüldü.

Gazete Duvar'ın aktardığı habere göre, Gökçek'in, "Yavaş, Makedonya kökenlidir" açıklaması gibi pek çok sözünün, Yavaş'a puan kaybettirmek bir yana AK Parti'nin adayı Mehmet Özhaseki'ye zarar verdiği yorumu yapılıyor.

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, adaylığının ilk gününden bu yana Melih Gökçek'le arasına mesafe koyan açıklamalarıyla dikkat çekiyor.

Özhaseki, Gökçek'in son çıkışına ilişkin de "Melih Bey benim kampanyamın parçası değil. Üslubu benim üslubum değil" demişti.

'SÖZ KONUSU OLAN GÖKÇEK İSE HİÇBİR ŞEY BİZİ ŞAŞIRTMAZ'

Özhaseki'nin bu kadar açık ifade etmesine rağmen Gökçek'in ısrarla konuşmasının nedeniyle ilgili Ankara kulislerinde yapılan yorumlar arasında en uç ve dikkat çekeni şöyle:

"Gökçek, tutumunun Özhaseki'ye zarar verdiğinin farkında. Stratejisini, siyasi parti il başkanlıklarının büyükşehir belediye başkan aday listelerini il seçim kurullarına vermeleri için son gün olan 19 Şubat takvimine göre belirleyen Gökçek, bu süre zarfında Özhaseki'nin oy kaybettiğini göstererek AK Parti'ye, 'Özhaseki yarışı kazanamaz, bırakın tekrar aday olayım' diyecek.

Yıllardır Gökçek'le aynı saflarda siyaset yapan tecrübeli isimler, 'Söz konusu olan Melih Gökçek ise hiçbir şey bizi şaşırtmaz' diyorlar."

Kamusaati.com yorumu: Ak parti asla böyle bir şey yapmaz.Çünkü 16,17 yıldır iktidarda olan Ak parti hiçbir konuda geri adım atmayı sevmeyen bir parti.Bunu yıllardır gördük biliyoruz.Ayrıca zaten 20 yıl belediye başkanlığı yapmış ve görevde iken istifa ettirilen Melih Gökçek'in tekrar belediye başkanı adayı olarak gösterileceğini hiç zannetmiyorum ki halı hazırda Ak partinin Ankara'da çok güçlü bir adayı varken..Ankaralı Mehmet Özhaseki'yi çok tanımıyor olabilir ancak Özhaseki gerçekten çok sağlam bir belediyeci.Kayseri'yi Kayseri yapan bir başkan.Tüm Türkiye'de örnek gösterilmiş bir belediye başkanıydı o dönemlerde.Hala da çok başarılı.Benim görüşüm Ankaralı zekice bir davranışla Özhaseki'yi başkan seçecektir.

Daha fazla bilgi için Mansur Yavaş mı Mehmet Özhaseki mi haberimizi okumanızı şiddetle öneririm.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.