Ankara büyükşehir belediyesi anket sonuçları 2019 ,Mansur Yavaş mı Mehmet Özhaseki mi kazanır?

31 mart yerel seçimlerine çok az kaldı..Peki Ankaralı ne diyor? CHP'nin adayı Mansur Yavaş mı yoksa AK PARTİ'nin adayı Mehmet Özhaseki mi?

Ankara büyükşehir belediyesi anket sonuçları 2019 ,Mansur Yavaş mı Mehmet Özhaseki mi kazanır?
Admin
Admin
22 Ocak 2019 Salı 16:13

31 mart yerel seçimleri hızla yaklaşıyor.Bir taraftan partiler adaylarını açıklıyor diğer yandan ise açıklanan adaylar seçilmek için birbirleri ile kıyasıya bir rekabet içerisine girdi..Seçimin nabzını elbette kamusaati.com olarak da bizde tutmaya çalışacağız..

Peki Ankara büyükşehir anket sonuçları ne diyor?

Aslında ANKARA ilimizde 2 adayın yani Mansur Yavaş ve Mehmet Özhaseki'nin çekişeceğini herkes biliyor.İki aday arasında kıyasıya rekabet daha şimdilerden başladı.CHP'nin adayı Mansur Yavaş,gerekirse kapı kapı dolaşıp oy isteyeceklerini de söylerken,bu seçimi kesinlikle CHP'nin kazanması gerektiğini vurguluyor.Öte yandan AK PARTİ'nin adayı Özhaseki ise rahat bir durum sergiliyor.Çünkü Mehmet Özhaseki Kayseri ilimizde uzun yıllar belediye başkanlığı yapmış biri.Hemen hemen girdiği her seçimde %60 ın üzerinde oy almış Mehmet Özhaseki Ankara büyükşehir belediye başkanlığına kesin gözüyle bakıyor.

İşte Google'nin Ankara için yaptığı o anketin sonuçları:

Mansur Yavaş : 50.201,8 x 37=

Yani 1.857.466 oy

------------------------------------------------------------

Mehmet Özhaseki : 50.201,8 x 33=

1.656.659 oy olarak görülüyor.

Ankara büyükşehir belediyesi seçim anketi sonuçlarında Mansur Yavaş'ın,Mehmet Özhasekiye 200 bin fark attığı görülüyor.

Tabi bu yeni yapılan bir anket.2019 da yapılmış bir anket yani.Ancak ben bu sonucun kesinlikle 31 mart seçim sonuçlarının doğru tahmini olarak görmüyorum.İnternette yapılmış bir anket sonucu Mansur Yavaş'ı önde çıkarabilir.Çünkü CHP li seçmenler interneti çok iyi kullanıyorlar.Ancak AK PARTİ seçmeni genelde 50 ve üzeri yaş grubu olduğu için bu tür anketlere pek bir ilgi göstermiyorlar ve katılmıyorlar!

Kısaca Ankara Büyükşehir Belediyesi seçim anketinin,31 martta yapılacak olan seçimlerde çok fazla değişiklik göstereceğini düşünüyorum.

Kamusaati.com editörü hangi adayı başkanlığa daha yakın görüyor?

Öncelikle iki adayında Ankara ilimizi yönetecek bir geçmişe,bireysel yeteneğe,saygınlığa,yöneticilik becerilerinin olduğuna kesinlikle inanıyorum.Mansur Yavaş'ı zaten hem Ankara'da hem de Türkiye genelinde tanımayanımız yoktur.İyi bir siyasetçi,çok dürüst bir siyasetçi.Cumhuriyet halk partisi Yavaş'ı kesinlikle Ankara'yı alabilmek için aday yaptı ve Ankara için ne kadar ciddi olduğunu gösterdi.

Ancak Mehmet Özhaseki'nin Kayseri ilimizi Kayseri yapması,ileri görüşlü olması,Mansur Yavaş'a oranla belediyecilik alanında çok daha tecrübeli olması,birçok kesimle ortak kararlar alabilecek yetenekli biri olması benim tercihimi Mehmet Özhaseki'den yana yaptı.Bunun kesinlikle partilerle bir alakası yok.Hiçbir parti sempatizanı değilim.Ancak bende bir vatandaş gibi düşünü taşındığımda Mehmet Özhaseki'ye ülkede hangi ilimizde adaylığı koysa başarılı olacağını düşünüyorum.

Ankaralının bu seçimler öncesinde çok zorlanacağını biliyorum ancak Melih Gökçek'in yıllarca belediye başkanlığı yapmış bir ilde,Mehmet Özhaseki'nin de görevi fazlası ve layığı ile yerine getireceğinden en ufak bir kuşkum yok..

İki adaya da başarılar diliyorum,inşallah Ankara'yı en iyi şekilde yönetebilecek bir belediye başkanı gelmesi dileklerimle..

NAZMİ YAKUT

Kaynak: www.kamusaati.com


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gültekin.yurtalan. - 5 yıl önce
Bir.taksici.esnafı.olarak.sebebli.sebebsiz.tırafik.cezaları.yedik.hakkımı.helal.etmiyorum.evimize.ekmek.götüremezolduk.ak.parti'yi.kınıyorum
Avatar
yasin - 5 yıl önce
madem böle düşünüyon neden anket yapıyon,yanlı olmayın