Volim Fiyatları 2022 Yeni Zamlı Fiyat Listesi

Volim Fiyatları (2022 ZAMLI FİYAT), Volim Fiyat 2022, Volim Fiyatları Ne Kadar Oldu?, Volim Fiyatları (2022 ZAMLI FİYAT), 1 Litre Volim Fiyat, Volim 100 cl Fiyat, Volim Kaç ml?, Volim Çeşitleri Nelerdir?, Volim Bira Alkol Oranı, Volim Ne İle İçilir?, Volim Fiyat Listesi 2022 Volim Fiyatları, Volim Bira Nerede Satılır? İşte detaylar

Volim Fiyatları 2022 Yeni Zamlı Fiyat Listesi
Kamusaati
Kamusaati
14 Nisan 2022 Perşembe 01:16

İÇİNDEKİLER

Volim fiyatları ile ilgili pek çok kişi bilgi almak isterken Volim alkol oranı, 14.4 volim fiyat, Volim bira çeşitleri ve Volim kaç kalori gibi konularda araştırma yapıyor. Bizde sizler için yazımızda güncel volim fiyatları ve volim birayla ilgili bilinmesi gerekenleri paylaşıyoruz.

Volim Fiyatları (2022 ZAMLI FİYAT)

Volim bira, meyve aromalı ürünleriyle farklı bir izlenim bırakıyor. Genellikle likör olarak tüketilir. İnsanlar çoğunlukla bu ürünü düşük fiyat ama yüksek alkol oranı düşüncesiyle tüketirler. Herhangi bir tekel bayisinde mutlaka bulunabilen Volim bira ya da diğer adıyla Volim likörü, dışarıdan bakıldığında alkollü bir içecek olduğunu göstermez. 2022 yılında Volim fiyatları ne kadar inceleyelim. Volim fiyatları:

  • Karışık Meyveli Volim Fiyatı: 26 TL
  • Karpuzlu Volim Fiyatı: 26 TL
  • Limonlu 14.4 Volim Fiyat: 26 TL
  • Elmalı Volim Fiyatı: 26 TL
  • Çilekli Volim Fiyatı: 26 TL
  • Kolalı Volim Fiyatı: 26 TL
  • Shot KarpuzÇilek Volim Fiyatı: 26 TL
  • 1 Litre Volim Fiyat: 95 TL
  • Shot Votka İçeceği Aromalı Volim Fiyatı: 26 TL
  • Redbull 14.4 Volim Fiyatı: 26 TL
  • Enerji İçeceği Aromalı Volim Fiyatı: 26 TL

Volim Fiyat 2022 Volim Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Volim birasını içmek isteyen herkes, gittiği her Tekel bayide rahatlıkla bulabilir. Alkol seviyesi oldukça başarılı olan Volim birası da alkol oranına göre oldukça az. Şu anki fiyatıyla sadece 26 TL’ye satılıyor ve içindeki alkol oranı göz önüne alındığında bu volim fiyatı son derece makul.


1 Litre Volim Fiyat

1 Litre volim fiyatı, 14.4 volim fiyat gibi alkol tüketicileri tarafından araştırılıyor. 2022 yılında alkole gelen zam ile Büyük volim fiyat 95 TL olmaktadır.

Volim 100 cl Fiyat

Volim 100 cl fiyat ile 1 LT volim fiyatı aynıdır. Volim 100 cl fiyat 95 TL’ye satılmaktadır.

Volim Kaç ml?

Fiyatının diğer alkollere göre ucuz olmasından dolayı Volim kaç ml? sorusu soruluyor. 25 cl şişelerde satılan volim biralar, 250 ml etmektedir. 14.4 volim fiyat 26 TL’ye 250 ml / 25 cl şişelerde satılmaktadır.

Volim Çeşitleri Nelerdir?

Volim biranın ülkemizde satılan 5 çeşidi bulunmaktadır. En çok tercih edilen Volim bira çeşitleri arasında vişneli volim yer alıyor. Volim Çeşitleri:

  • Vişneli Volim
  • Limonlu Volim
  • Karpuzlu Volim
  • Kavunlu Volim
  • Elmalı Volim

Volim Bira Alkol Oranı

Volim fiyat 2022‘de ne kadar sorusunun ardından volim alkol oranına değinelim. Piyasadaki diğer ürünlerin alkol oranlarına bakıldığında en yüksek alkol oranı Volim birada yer alıyor diyebiliriz. Volim alkol oranı %14,4 olmaktadır. Alkol oranı yüksek olduğundan kısa sürede etkisini görmek isteyen kişiler tarafından tercih edilmektedir. Volim fiyat alkol oranı ile karşılaştırıldığında oldukça cazip fiyatta satışa sunuluyor.

Volim Ne İle İçilir?

Volim ve Redbull karıştırılarak güzel bir tat elde edilir ancak çarpıntısı olan kişilere asla önerilmez. Diğer enerji içeceklerini karıştırarak denenebilir. Fakat Volim çeşitleri arasında enerji içeceği aromalı Volim içecekleri yer almaktadır.

Volim Fiyat Listesi 2022 Volim Fiyatları

Volim Karışık Meyveli 26 TL
Volim Karpuzlu 26 TL
Volim Shot Karpuz-Çilek 26 TL
14.4 Volim Limonlu 26 TL
Volim Elmalı 26 TL
Volim Çilekli 26 TL
Volim Kolalı 26 TL
Volim Shot Vodka İçeçeği Aromalı 26 TL
14.4 Volim Redbull 26 TL
Volim Enerji İçeceği Aromalı 26 TL

Volim Bira Nerede Satılır?

Volim bira nerede satılır sorusu sık sık araştırılıyor. Volim Birayı mahalle tekelleri dahil tüm tekel bayilerinde, Migros ve büyük market zincirlerinden temin edebilirsiniz. Volim bira alkol oranı %14.4’tür. Yani alkol oranı diğer biralardan 3 kat daha fazla olmaktadır.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.