Kayseri İncesu Marina Alkış Topladı! Bakın sırada hangi proje var!

Mustafa İlmek incesu marina projesi,İncesu marinaya nasıl gidilir,İncesu marina nerede,Başkan Mustafa İlmek'in İncesu Çarşı düzenlemesi projesi..Tüm detaylar haberimizde..

Kayseri İncesu Marina Alkış Topladı! Bakın sırada hangi proje var!
15 Ağustos 2020 Cumartesi 18:13


 İncesu'yu ve İncesulu'yu seven insanlar olarak ayağa kalkan o hareket yani Başkan İlmek hareketi..Kısa zamanda İncesulu'ya kendini sevdiren yiğit adam Mustafa İlmek,çok zor bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde projelerine hız kesmeden devam etti.

İncesu marina projesi İncesu'da değil Kayseri'de konuşuluyor!

Marina'ya geçen hafta ziyarette bulunduk..Gördüklerimiz bizi adeta şok etti.Adeta halk Marina'ya akın etmiş durumda..Oturacak yer bulamadık..Ancak bir şey daha gözümüzden kaçmadı..Ve tek tek takibini yaptık.Araç plakalarının yarısına yakını yabancı plakaydı..Kısaca il dışından da projeye çok ciddi talep var! Uzun zamandır ilk defa İncesu'nun haberlerini 3. sayfa manşetlerinin dışında izliyor ve dinliyoruz!!!

Yani Marina,sadece İncesu'lu ya da Kayseri'li hemşehrilerimizin değil, birçok vatandaşında ilgisini çekmiş..

SADECE BELEDİYE ÖZ KAYNAKLARI İLE ANCAK BU KADAR BÜYÜK BİR PROJE İNŞAA EDİLEBİLİRDİ!

Başkan İlmek,çok kısa bir zaman içerisinde bu dev tesisi inşa etti..Hem de hiçbir firmaya,şirkete ihale etmeden belediyenin personeli ve öz kaynakları ile..!

İLMEK'İN davetine üst düzey siyasetçiler ve bürokratlar katıldı!

Sadece İncesu'nun değil Kayseri'nin göz bebeği olacak Marina'nın açılışı yapıldı..Başta Mehmet Özhaseki,Memduh Büyükkılıç gibi ünlü siyasetçiler gibi ayrıca ünlü bürokratlar da açılışa katıldı.İlmek'in bu projesini başarısını alkışlayan siyasetçiler ne kadar da değerli bir başkana sahip olduğumuzu da bizlere hatırlattılar.


HALKIN SORUNLARINA DOĞRUDAN VE GERÇEKÇİ YAKLAŞIM PRENSİBİ İLE YENİ BİR PROJE DAHA!

İncesu'daki çarşı sorununu hepimiz biliyoruz.Başkanda bu soruna ciddi ve profesyonel bir şekilde yaklaşıyor..Ulusal basında yer alan Mustafa İlmek açıklamalarına göre çok yakında İncesu'daki çarşı ve trafik sorununa ciddi bir çözüm getirilecek.İncesu'ya bir müjde olabilecek bu haber,bizzat başkan Mustafa İlmek'in sözleri ile destek buldu..Birkaç aydan netleşecek bu proje ile İncesu'dakiçarşı yeniden düzenlemeye girecek gibi gözüküyor..Bu büyük ve özel projenin detaylarını öğrendikçe sizlerle paylaşacağız..


MUHALEFET YİNE ÇAKTI!

Kayseri ve hatta çevre illerin bile konuştuğu büyük tesis İncesu Marina'ya muhalefet kişi ve partiler yine olumsuz baktı.Belki de Kayseri'nin en temiz havası en güzel olan bir bölgeye yani derebağ dediğimiz mevkiye böyle bir tesis kazandırmak tüm İncesuluları sevindirirken,malesef İncesu'daki muhalefet işi yine siyasete döktü.

Mhp ile Ak parti'nin aynı çatıda Cumhur ittifakında olduğunu bile bile Mustafa İlmek'in siyasi kimliğini sorgulayanlar malesef yine çaktı..

HALK GÖRÜYOR VE DESTEKLİYOR!

İncesu halkı ne siyasetle ne de ideoloji ile ilgileniyor..Halkın tek derdi sorunlarına çözüm bulunabilmesi ve İncesu'ya hizmetin gelmesi.. Keşke İncesu'daki muhalif kesim,siyaseti bir kenara bırakıp da halka inseler,halkın derdini dinleseler..İncesu için neler yapabileceklerini söyleseler..Ama yok..Çünkü onlar sadece kendinilerini muhalefet olma ile motive etmişler..Doğru olanı bile eleştirmekle yükümlüler..Sizde İncesu ve İncesu halkı için bir şeyler söyleyin bir kaç proje sayın sizi de mansetlerimize taşıyalım.!

Bizim bir siyasi görüşümüz yok..Tarafsızız..Ancak Mustafa İlmek kısa zamanda İncesu'ya bir çok değer kattı ise onu da yürekten destekleriz..


NAZMİ YAKUT / KAMUSAATI.COM.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.