Kara Gün: 19 Polis Şehit

8 Eylül, 14 Iğdır'da, 4 Cizre'de, 1 Tunceli'de olmak üzere 19 polisin şehit olması haberiyle anılacak.

Kara Gün: 19 Polis Şehit
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Türkiye, Dağlıca saldırısını unutmamışken yeni şehit haberleriyle sarsılıyor. Gün içinde polis servisine düzenlenen bombalı saldırıyla 14 Iğdır'da, silahlı çatışmada 4 Cizre'de ve bir polis de Tunceli'de olmak üzere toplam 19 şehit verildi. Kimi yaralıların ağır olması kayıpların artmasından endişeye sebep oluyor.

Haber merkezlerinin haberine göre Iğdır'da sınırda görev yapan polislere düzenlenen bombalı saldırıda çok sayıda polisin ölümüne neden olan PKK bu kez de Cizre'de 4 Özel Harekat Polisi'ni şehit etti. Tunceli'de de kızının yanında şehit olan polisin haberi yürekleri dağladı.

Bu arada yurdun çeşitli yerlerinde öfkeli vatandaşların HDP binalarına saldırı düzenlediği ve eylemler gerçekleştirdiği bildiriliyor.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.