Günlük Burç Yorumları, Tüm Burçlar (18 Aralık Pazar) Haftalık burç yorumları

18 Aralık Pazar günlük burç yorumları, yükselen burçlar, haftalık burç yorumları, burç yorumları merak ediliyor. İşte 18 Aralık burçlara göre hayatımızda nasıl değişiklikler olacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu Günlük Burç Yorumları Aşk gündem

Günlük Burç Yorumları, Tüm Burçlar (18 Aralık Pazar) Haftalık burç yorumları
Kamusaati
Kamusaati
17 Aralık 2022 Cumartesi 18:58

18 Aralık Pazar günlük burç yorumları; Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcunu 18 Aralık Pazar günlük burç yorumlarında burçları neler bekliyor?

18 Aralık 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç; sabah saatlerinde ani gelişmeler yaşayabilir, harekete geçerek girişimlerde bulunabilirsin. Öğleden sonra ekonomik konularla ilgili destekler alman mümkün. Parasal konulardaki yeteneklerini kullanabileceğin fırsatlar yakalayabilir, sanatsal çalışmalardan kazanç elde edebilirsin.


18 Aralık 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa; güne karmaşa içinde başlayabilir, kontrol edemediğin gelişmelerden dolayı telaşa kapılıp risk alabilirsin. Ancak öğleden sonra burcunda hareket etmeye başlayan Ay, yaşamına ve ilişkilerine dair konularda akıllıca girişimlerde bulunacağına işaret etmekte. Sanatsal çalışmalar yapan grup ve dernekler içinde bulunabilirsin.


18 Aralık 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler; birkaç gündür devam eden hareketlilik ve gerilim sabah saatlerinde de etkisini sürdürebilir. Fakat sonrasında yalnız kalmaya ve kendini dinlemeye ihtiyaç duyabilirsin. Gelecek hedeflerinle ve kariyerinle ilgili hayallerini gerçekleştirmek için planlar yapabilir,  kendini maddi olarak güvende hissetmek isteyebilirsin.


18 Aralık 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç; sabah saatlerinde sosyal hayatın beklenmedik bir şekilde hareketlenebilir, yorucu bir tempo içine girebilirsin. Öğleden sonra ise arkadaşlarınla ve sosyal gruplarla bir arada olabilir, sanatsal faaliyetler içinde yer alabilirsin. Huzurlu ve sakin ortamlarda bulunmaktan keyif alacaksın.


18 Aralık 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan; erken saatlerden itibaren gelen haberler hemen karar vermeni ve harekete geçmeni gerektirebilir. Fakat sonrasında iş ve sosyal hayatında statünü ve pozisyonunu muhafaza etmek için girişimlerde bulunabilir, üstlendiğin görevleri yerine getirmek için çaba sarf edebilirsin.  


18 Aralık 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak; telaşlı ve plansız başladığın gün sakin ve huzurlu ilerleyebilir. Yurtdışı, yüksek eğitim, medya veya mahkemelerle ilgili çalışmalarına devam ederken yakın ilişkide olduğun kişilerin desteğini alabilir, sağlam ve kalıcı adımlarla ilerleyebilirsin. Kararlı ve akılcı davranabileceğin, istikrarlı olabileceğin bir gündesin.


18 Aralık 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi; bugün karşındakiler beklenmedik teklifler sunabilir ya da ani karar değişiklikleri yapabilirler. Öğleden sonra finansal konularda kendini güvende hissetmek için sahip ilişkilerindeki dengeyi ve huzuru kaybetmekten çekinebilirsin.


18 Aralık 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep; sabah saatlerinde zamana karşı yarışman gerekebilir, işleri yetiştirmek için çevrendekilerden destek isteyebilirsin. Öğleden sonra karşıt burcunda hareket etmeye başlayan Ay, kontrolü elinde bulundurmakta zorlanacağına işaret etmekte. İlişkileri sorgulayabilir, yeni bir iş birliğine gidebilirsin.


18 Aralık 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay; güne heyecanlı gelişmelerle başlasan bile sonrasında sakinleşebilir, çalışma ortamında keyifli ve huzurlu bir gün geçirebilir, işlerine odaklanabilirsin. Gündelik işlerini tamamlaman, sağlığına ve diyetine özen göstermen seni mutlu edecektir. İş arkadaşlarınla yardımlaşabilir, sanatsal çalışmalar yapabilirsin.


18 Aralık 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak; sabah saatlerinde bir anda olaylar kontrolden çıksa da sonrasında daha keyifli ve huzurlu olabilir, kendini güçlü ve başarılı hissedebilirsin. Sevdiklerinle ilişkilerinde tutarlı ve kararlı davranman hem sana güvenilmesini hem de senin kendini güvende hissetmeni sağlayacaktır.


18 Aralık 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova; yorucu ve hareketli geçen bir sürenin ardından öğleden sonra ev ve aile hayatına odaklanabilir, kendini evinin güvenli ortamında tutmak isteyebilirsin. Gayrimenkullerle ilgili girişimlerin desteklense bile yine de risk almaya yanaşmayıp bütçeni enine boyuna gözden geçirmek için uygun bir gündesin.


18 Aralık 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık; hızlı başlayan bir sabahın ardından günün ilerleyen saatlerinde tempon yavaşlayabilir. Sosyal medyada kendini ifade ederek sanatsal bir dille iletişim kurabilirsin. Bugün kardeş, kuzen, komşu ve yakın çevre ilişkilerinin güvenirliğini sorgulayabilir, aldığın kararları ve verdiğin sözleri hayata geçirmek için harekete geçebilirsin.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hsan ali - 2 yıl önce
teşekkürler yaylara selam