Doğan Medya'ya Terör Soruşturması İddiası

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Doğan Medya Grubu hakkında kuruluşta yer alan bazı haberlerden dolayı soruşturma başlattı.

Doğan Medya'ya Terör Soruşturması İddiası
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Doğan Medya Grubu hakkında kuruluşta yer alan bazı haberlerden dolayı soruşturma başlattıldı iddiası Rus kaynaklı bir internet sitesinde yer aldı.

İddiaya göre Doğan Medya Grubu hakkında “terör örgütü propagandası yapmak” suçu nedeni ile soruşturma başlayan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, gerekçe olarak ise Güneş gazetesinde yer alan 10 Eylül 2015 tarihli “Al Sana Belge” başlıklı haberi gösterdi.

Bunun yanında gruba ait televizyon kanallarında 29 Ağustos 2015’te Siirt’te şehit olan askerlerimizin görüntülerinin sansürsüz olarak yayınlanması, Tunceli’de öldürülen PKK’lıların ise sansürlenmesi, Cüneyt Özdemir’in PKK’ya katıldığı bilnen Ayşe Deniz Karacagil ile yaptığı röpörtajda kanıtlar arasında  yer aldı.


Etiketler; #doğan medya
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.