4 Kasım Çarşamba günlük burç yorumları Günlük burç yorumları

4 Kasım Çarşamba günlük günlük burç yorumları 4 Kasım Çarşamba günlük burç yorumları merak ediliyor. İşte 4 Kasım Çarşamba günlük burçlara göre hayatımızda nasıl değişiklikler olacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu Günlük Burç Yorumları Aşk gündemi 4 Kasım Çarşamba günlük burçlar

4 Kasım Çarşamba günlük burç yorumları Günlük burç yorumları
Kamusaati
Kamusaati
04 Kasım 2020 Çarşamba 00:04

Sağlık ve iş konularında 4 Kasım 2020 günlük burç yorumları

4 Kasım 2020 burç yorumları merak konusu. Çarşamba günü Boğa burcu hayal kırıklığı yaşayabilir, Akrep burcu parasal konularla ilgilenebilir. İşte sağlık, para, iş ve aşk konularında günlük burç yorumları...

1 / 15

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ: 4 Kasım Çarşamba günü Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Yeni bir eğitime başlamak istiyorsan bu konularda bilgi toplaman gerekebilir.

2/ 15

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA: Cüzdanını ilgilendiren meselelerde plansız hareketlerde bulunmak seni ay sonunda zorlayabilir. Sabah saatlerinde hayal kırıklıkların olabilir.

3/ 15

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER: İletişim konuları bugün senin için çok fazla ön planda olabilir. Ay ile Merkür arasındaki üçgen açının etkisi ile akşam saatlerinde önemli görüşmelerini halledebilirsin.

4/ 15

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ: Yüksek eğitim alıyorsan bununla ilgili çalışmalar yapmak ve bilgi toplamak isteyebilirsin. Ailenle ilişkilerin günün ikinci yarısında daha uyumlu akacaktır.

5/ 15

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN: Çarşamba günü boyunca grup çalışmaları içerisinde olabilirsin. Akşam saatlerine doğru görüşmelerin adına uygun bir gün olabilir.

6/ 15

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK: Ay’ın İkizler burcunda olacağı çarşamba günü boyunca meslektaşlarınla önemli konularda iletişime geçebilirsin. Küçülen ay fazında ilerleyen Ay yaptıklarını sunman açısından sana bir fırsat sunuyor.

7/ 15

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ: Bugünlerde uzak akrabalarınla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Onlarla olan iletişimin ön plana çıkıyor. Alacağın haberlerin doğruluğundan emin olmalısın.

8/ 15

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP: Hisseli kazanımlarınla ilgili olarak iletişim içerisinde olacağın günlerdesin. Sabah saatlerinde hayal kırıklıkların artabilir.

9/ 15

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY: Ay karşıt burcunda ilerlemesine devam ediyor. İkili ilişkilerinde günün ikinci yarısında uyumlu enerjiler var. Saat 16.48 sonrasında Ay boşlukta olacağından yeni bir iş başlatmaman iyi olacaktır.

10/ 15

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK: Çalışma arkadaşların ile yoğun bir iletişim içerisinde olacağın bir çarşamba günü seni bekliyor. Sağlığınla ilgili konulara özen göstermelisin.

11/ 15

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA: Çocuklarınla birlikte arkadaşça vakit geçirmek isteyebilirsin. Onların eğitimleri ile ilgili konulara zaman ayırmak önemli hale gelebilir.

12/ 15

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK: Küçülen ay fazında ilerleyen Ay işlerinle ilgili güzel sonuçlar almanı destekliyor. Gece saatlerinde görüştüğün kişilerin doğruluğundan emin olmalısın.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.