12 Eylül Cumartesi Günlük burç yorumları! Burçlara göre hayatımızda nasıl değişiklikler olacak? Eylül ayının ilk burç yorumları ne ifade ediyor?

günlük burç yorumları 12 Eylül Cumartesi burç yorumları merak ediliyor. İşte 12 Eylül Cumartesi 2020 burçlara göre hayatımızda nasıl değişiklikler olacak? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu Günlük Burç Yorumları Aşk gündem 12 Eylül Cumartesi 2020

12 Eylül Cumartesi Günlük burç yorumları! Burçlara göre hayatımızda nasıl değişiklikler olacak? Eylül ayının ilk burç yorumları ne ifade ediyor?
Kamusaati
Kamusaati
12 Eylül 2020 Cumartesi 00:25

12 Eylül 2020 burç yorumları haberimizde! İşte günlük burç yorumları

Haberimiz editörün kaleme aldığı koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu yorumlarına ulaşabilir, burcunuzu nelerin beklediğini öğrenebilirsiniz. İşte 12 Eylül 2020 burç yorumları...

1 / 15

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ: 12 Eylül Cumartesi günü Ay tüm gün boyunca Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Sabah saatlerinde sinirsel gerginliklere dikkat etmelisin. Meditasyon için gece saatlerini değerlendirebilirsin.

2/ 15

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA: İkili ilişkilerinde uyumu yakalamakta zorlanacağın cumartesi günü partnerinle fazla iddialaşmaman da yarar var. Herkes kendi bildiğinde diretebilir.

3/ 15

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER: Sahip olduğun kaynaklarını korumaya yönelik olarak davranıyor olacaksın. Çocuklarınla ilgili masraflar yapmamı gerektirecek durumlar söz konusu olabilir.

4/ 15

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ: Ay tüm gün senin burcunda ilerliyor olacak. Misafir ağırlamak, yedirmek içirmek isteyebilirsin ve bilhassa akşam saatlerinde iştahının gereğinden fazla artması söz konusu olabilir.

5/ 15

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN: Arkandan dönen işlere dikkat etmelisin. Akşam saatlerinde olayları gereğinden fazla abartan insanlar ile yüz yüze kalabilir ve bu durumdan rahatsız olabilirsin. 

6/ 15

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK: Cumartesi günü boyunca sinirsel gerginliklere dikkat etmelisin. Sosyal çevrenden insanlar ile görüşmelerinde daha sakin bir tutum içinde kalmalısın.

7/ 15

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ: Kariyer hayatınla ilgili durumlar kafanı meşgul edecek gözüküyor. Ani gelişmeler senin için sevindirici oluyor.

8/ 15

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP: Eşinin ailesi ile ilgili konuların öne çıkacak. Sabah saatlerinde tartışmalar yorucu olabilir. Gece ise ılımlı enerjiler var. Meditasyon için gece saatlerini değerlendirebilirsin.

9/ 15

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY: Ay Yengeç burcunda ilerliyorken Jüpiter ile olan karşıt açısı iştahının artmasına neden olabilir. Günün ikinci yarısında zorlayıcı enerjiler yorucu olabilir.

10/ 15

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK: Enerjinin yüksek olduğu bugün sportif faaliyetler açısından uygun olabilir. Fikirsel tartışmalara dikkat.

11/ 15

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA: Çevrende birtakım olayların gereğinden fazla abartılmaya çalışılması seni kızdırabilir. Meditasyon için gece saatlerini değerlendirebilirsin.

12/ 15

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIKLAR: Günün ilk yarısında çocukların ile ilgili konularda olayların gereğinden fazla büyümesi can sıkıcı olabilir. Manipülatif durumlarla karşılaşabilirsin.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.