"Demokrasi ve Şehitler Mitingi"

- BEDAŞ AŞ yöneticileri ve personeli de mitinge katıldı

07 Ağustos 2016 Pazar 22:53

İSTANBUL (AA) - Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ) yöneticileri ve personeli "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne katıldı.

BEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, 15 Temmuz tarihinde yaşanan vahim olaylar sırasında bakanlık kaynakları, mülki idare amirlikleri ve emniyet müdürlükleri ile koordineli olarak faaliyetlerini sürdüren BEDAŞ, birlik ve bütünlüğün öneminin had safhaya ulaştığı bu dönemde devletin ve milletin yanında olmaya devam ediyor.

5 Ağustos Cuma akşamı Taksim Meydanı'nda "demokrasi nöbeti" tutan BEDAŞ yöneticileri ve personeli, bugün düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne katıldı.

Açıklamada verilen bilgiye göre, BEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu da hem cuma akşamı "demokrasi nöbeti"ne hem de pazar günü yapılan mitinge katılım gösterdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.