Güncel altın fiyatları, çeyrek altın fiyatları

Güncel altın fiyatları ne kadar? Son zamanlarda yükselişe geçen çeyrek altın satış fiyatı kaç TL oldu? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne? Detaylar haberimizde

Güncel altın fiyatları, çeyrek altın fiyatları
05 Mayıs 2016 Perşembe 13:25

Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte vatandaşın en merak ettiği konu güncel altın fiyatları oluyor. Elbette piyasalardaki dalgalanmalar gram altın fiyatını etkilese de, çeyrek altın fiyatı son zamanlarda yükselişe geçti. Özellikle AK Parti içerisinde yaşanan gelişmeler döviz kurunu önemli ölçüde etkilerken, doların yükselmesi, çeyrek altın fiyatlarında da yükselmeye neden oldu. 

Çeyrek Altın ne kadar

Serbest piyasada çeyrek altın yükselişini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta 188 TL'den satılan çeyrek altın hafta başından itibaren yükselişe geçti. Özellikle AK parti içerisinde yaşanan gelişmeler döviz kurunu ve piyasayı etkiledi. Tabi doğal olarak çeyrek altın fiyatlarıda yükselişine hızlıca devam etti. Hafta başında 190 TL olan çeyrek altının satış fiyatı, bugün itibariyle 195 TL bandında seyrediyor.  Uzmanlara göre MYK sonrası çeyrek altının gün içerisinde 205 TL üzerine çıkacağı belirtiliyor. 

Eğer Ahmet Davutoğlu'nun istifa haberi gündeme bomba gibi düşerşe, altın fiyatlarının tavan yapacağı ön görülüyoyor. O zaman çeyrek altın fiyatının 205 TL'ye kadar yükselip son 6 ayın zirvesine çıkabileceği belirtiliyor. 



Altının gram fiyatı hafta başından bu yana yükseliş gösteriyor. Amerikan Doları'nın artış gösterdiği haftada gram altın fiyatı yaklaşık 4 TL oranında artış gösterdi. Güncel olarak gram altın alış fiyatı 119,93 TL'den işlem görürken, satış fiyatı 119,9922 TL'den işlem görüyor. 

AK Parti olağanüstü kongre tarihi belli olduğunda veya gündemde olağandışı bir durum olduğunda döviz kurunun ve güncel altın fiyatlarının yükseleceği uzmanlar tarafından tahmin ediliyor. 

Kapalı Çarşı Güncel Altın Fiyatları



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.