Yarın okullar tatil mi - 21 Aralık Çarşamba hangi illerde eğitime ara verildi?

21 Aralık yarın okullar tatil mi? Peki Bartın, Ankara, İstanbul, Bursa, Düzce, Sivas, Kayseri, Bolu, Çorum ve Sakarya'da okullar tatil olacak mı? 21 Aralık 2016 kar tatili olan iller listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yarın okullar tatil mi - 21 Aralık Çarşamba hangi illerde eğitime ara verildi?
21 Aralık 2016 Çarşamba 11:15

Yurdun genelinde etkisi gösteren kar yağışı, eğitim ve öğretime engel oluyor. Yurdun çeşitli yerlerinde kar yağışı etkisiyle okullar tatil edildi. Peki Hangi illerde eğitime ara verildi? Ankara, Bolu ve Bursa'da yarın okullar tatil olacak mı? Valilik ve İl MEM'lerden yapılan açıklamalara haberimizden ulaşabilirsiniz. 

BARTIN

Bartın Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kar, soğuk ve buzlanmadan dolayı 21 Aralık Çarşamba il genelindeki tüm okullarda eğitime ara verildiği belirtildi.

Ayrıca, il genelinde hamile ve engelli tüm kamu çalışanlarının da yarın idari izinli sayıldığı ifade edildi.

KARABÜK

Karabük İl MEM; "İlimizde etkili olan kar yağışı nedeniyle Karabük Merkez ve ilçelerimizdeki örgün ve yaygın eğitim kurumları 21.12.2016 Çarşamba günü (1 Gün) süreyle tatil edilmiştir." açıklamasını yaptı.

ÇORUM

Çorum'un yoğun kar yağışı nedeniyle Osmancık ve Kargı ilçelerinde eğitime 1 günlük ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Osmancık'ta kar yağışı nedeniyle okulların tamamı, Kargı ilçesinde de taşımalı eğitime 21 Aralık 2016 Çarşamba günü bir gün ara verilmiştir" denildi.

DÜZCE

Düzce'de kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Yığılca ile Kaynaşlı ilçelerindeki eğitim öğretim kurumlarında eğitime bir gün süreyle ara verildiği bildirildi.

İlçe kaymakamlıklarından yapılan yazılı açıklamada, akşam saatlerinde etkisini gösteren yoğun kar yağışının devam ettiği ve buzlanma yaşandığı belirtildi.

Yapılan değerlendirmelerde, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı veya mağduriyete meydan vermemek amacıyla Yığılca ve Kaynaşlı ilçelerindeki tüm okullarda eğitim öğretime bugün ara verileceği kaydedildi.

KASTAMONU

Kastamonu kent merkezinde, yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kent merkezinde taşımalı eğitim yapılan okullarda, olumsuz hava koşulları nedeni ile eğitim öğretime 21 Aralık Çarşamba ara verildiğini belirtti.

GAZİANTEP

Yoğun kar yağışı ve hava muhalefeti nedeniyle ulaşımda yaşanacak aksaklıklar da dikkate alınarak ilimiz genelinde 21.12.2016 Çarşamba günü eğitim ve öğretime üç merkez ilçemizde bir gün süreyle ara verilmiştir.

KİLİS

21.12.2016 çarşamba  günü, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Kilis il genelinde resmi ve özel tüm eğitim kurumlarımızda  eğitim öğretime bir gün süre ile  ara verilmiştir. 

Ankara, Bolu ve Bursa'da kar yağışı etkisini sürdürüyor. Meteorolojiden yapılan kar yağışı uyarısı sonrasında öğrenciler tatil haberlerini bekliyor. Kar tatili haberleri için Kamu Saati haber sitemizi takip edebilirsiniz.

Kamu Saati Uygulamasını indirmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook sayfamızı beğenmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Twitter Sayfamızı takip etmek için TIKLAYINIZ  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet - 7 yıl önce
21 aralık çarşamba günü zonguldak ta okullar tatil mi
Misafir Avatar
emirhanaydemir - 7 yıl önce @Mehmet
ya düzceye tatil olsun biktık
Avatar
Halenur METİN - 7 yıl önce
Eyer yarın yani 21 aralık çarşamba günü tatilse bursada oturan her keze mesaj atın yorumlarınızı bekliyorum
Avatar
Tuğçe - 7 yıl önce
Yarın düzce de okullar tatil mi
Avatar
Mamii - 7 yıl önce
21 aralik çarşamba günü okullar Ankarada tatil mi ?
Avatar
Tuğçe - 7 yıl önce
Vali amca lütfen yarın okulları tatil mi
Avatar
Sude - 7 yıl önce
Kastamonu merkezde 21 aralıj okullar tatil mi
Avatar
Sude - 7 yıl önce
21 aralık kastamonu merkezde okullar tatil mi
Avatar
Kübra inci - 7 yıl önce
Bursa İnegöl okular tatilmi