21 Aralık Çarşamba Sakarya ve Düzce'de okullar tatil mi?

Düzce ve Sakarya'da yarın okullar tatil olacak mı? Kar yağışı etkisini gösteriyor. Sakarya ile Düzce valiliği ve MEB'den kar tatili açıklaması yapıldı mı? Okulların tatil olması ile ilgili merak edilenler haberimizde.

21 Aralık Çarşamba Sakarya ve Düzce'de okullar tatil mi?
20 Aralık 2016 Salı 21:45

Düzce'de okullar tatil mi? Yurdun büyük bölümünde etkisini gösteren kar yağışı Düzce'de yoğun bir şekilde devam ediyor. Düzce merkez ve Kaynaşlı'da okullar tatil olacak mı? Düzce Valiliği'nden son dakika kar tatili açıklaması ve detaylar haberimizde.

DÜZCE

Düzce'de etkisini gösteren kar yağışı sonrasında öğrenciler kar tatili haberini bekliyor. Kar yağışı yoğun etkisini gösterirken öğrenciler MEB ve Valilikten gelen açıklamaya gözlerini çevirdi. Düzce'de okullar şuan için tatil olmadı; ancak herhangi bir kar tatili açıklamasını haberimizden öğrenebilirsiniz. 21 Aralık 2016 Çarşamba günü hangi illerde okulların tatil olduğunu görmek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır. 

SAKARYA

Sakarya'da kar yağışı yoğun bir şekilde etkisini gösteriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Sakarya'da 21 Aralık 2016 Çarşamba günü kar yağışının devam edeceğini açıklamıştı. Sakarya’da okullar tatil olacak mı? Öğrenci ve velilerin en çok kafasını kurcalayan soru bu oldu. Sakarya Valiliği’nden henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Sakarya’daki hava durumuna göre ilerleyen saatlerde bir açıklama olup olmayacağı merakla bekleniyor.

21 Aralık 2016 Hangi İllerde Okullar Tatil Edildi? Öğrenmek için TIKLAYINIZ


Düzce'de 21 Aralık Çarşamba günü hava nasıl olacak?


Düzce'de kar yağışı yarın da etkisini gösterecek. 21 Aralık Çarşamba günü en düşük hava sıcaklığı -2 iken kar yağışı tüm bölgelerde etkisini gösterecek. 

Duzce Hava Durumu

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.