Eskişehir'de okullar tatil mi? MEB Valilik kar tatili açıklaması

29 Aralık Perşembe günü Eskişehir'de kar esaretine girecek. Peki Eskişehir'de yarın okullar tatil olacak mı, Valilik ve İL MEM'den kar tatili açıklaması yapıldı mı? Kar tatili ile ilgili son dakika gelişmelerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Eskişehir'de okullar tatil mi? MEB Valilik kar tatili açıklaması
28 Aralık 2016 Çarşamba 22:04

Eskişehir'de okullar tatil mi?

Eskişehir'de yarın okullar tatil mi? Kar yağışı Eskişehir merkez ve ilçelerinde etkili bir şekilde devam ediyor. Binlerce öğrenci, 'okullar tatil olacak mı?' diye merak ediyor. Eskişehir'de eğitime ara verilecek mi? Eskişehir Valiliği ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı mı? Kar tatili ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. 

29 Aralık Perşembe günü İstanbul ve Ankara başta olmak üzere, Konya, Yalova, Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Kütahya, Düzce, Uşak, Afyon, Isparta, Burdur, Manisa, Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli, Bilecek, Bolu, Karabük, Sakarya, Kastamonu, Çankırı, Çorum, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Sivas, Eskişehir, Yozgat ve Malatya illerinde yoğun kar var.

Kar tatili kararı aldığı anda bu haberde bulacaksınız. 

ESKİŞEHİR'DE KAR TATİLİ

Eskişehir kent merkezi ve ilçelerinde, yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verildi. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bugün sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran kar yağışı nedeniyle 29 Aralık Perşembe günü ilk ve orta dereceli okullarda, eğitime ara verildiği belirtildi. Ayrıca Eskişehir'in; Bursa, Kütahya ve Ankara ile ulaşımını sağlayan karayollarında, trafikte sıkıntı yaşanmaması için ekipler çalışmalarına devam ediyor.

Eskişehir hava durumu


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İlknur - 7 yıl önce
Eskişehir de tatile liseliler dahilmi
Avatar
Elif - 7 yıl önce
Milli Eğitim Bakanlığında şu anda açıklama yapılmış bulunuyor ancak siz hala haberdar değilsiniz lütfen yanlış bilgi vermeyin insanlara yoksa size inanıp yarın okula işe gidecek insanlar var
Avatar
yusufevliya - 7 yıl önce
valı amca okullar tatılmı 9 ocak nolur tatıl et valı dayı yalvarırım