EBA LMS girişi nasıl yapılır? LMS EBA Fatih Projesi hizmetiçi eğitim semineri açıldı

MEB'de çalışan öğretmenlerin EBA LMS UZEM sistemi üzerinden EBA şifreleri ile giriş yaparak hizmetiçi eğitim faaliyetleri kapsamında EBA LMS sınıf içi etkileşimli yönetim, EBA sınıf yönetimi gibi alanlarda uzaktan eğitimi tamamlamaları gerekmektedir. LMS EBA giriş sistemi adı verilen e-eğitim ile Fatih Projesi'nin eğitim ayağı tamamlanmaktadır. lms.eba.gov.tr ile ilgili tüm gelişmeler için tıklayınız.

EBA LMS girişi nasıl yapılır? LMS EBA Fatih Projesi hizmetiçi eğitim semineri açıldı
04 Nisan 2016 Pazartesi 11:00

EBA LMS Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğretmenlerin EBA eğitimlerini almaları için hazırlattığı online eğitim sistemi yani uzaktan eğitim sistemidir. Fatih Projesi kapsamında EBA sınıf yönetimi, EBA kullanımı gibi konularda hizmetiçi eğitimler alması gereken öğretmenler EBA LMS giriş sayfası ile EBA girişi yapabilir ve e-eğitim ile kendilerine ayrılan hizmetiçi eğitim faaliyetini uzaktan eğitim desteği ile alabilir. 

EBA LMS GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

LMS EBA giriş sisteminde öğrenciler ve öğretmenler için ayrı ayrı giriş sayfası bulunmaktadır. Öğrenciler de öğretmenler gibi dönem dönem EBA eğitimi almakta ve EBA kullanımını, tabletlerin sınıf içerisinde kullanımını öğrenmektedirler. Peki LMS EBA UZAM girişi nasıl yapılır? EBA LMS UZEM nasıl kullanılır? Milyonlarca öğrencinin en az bir defa alması gereken EBA eğitimi birkaç saat süren bir uzaktan eğitimdir. EBA LMS giriş sayfasından EBA eğitim sayfasına gelerek , buradaki yönergeler takip edilir ve LMS EBA eğitimi aşama aşama tamamlanır.  EBA LMS Öğretim Yönetim Sistemleri adı verilen bu sistem ile MEB tarafından organize edilen UZEM'ler ve tüm online eğitimler yapılmaktadır.

EBA LMS GİRİŞİ yapmak için tıklayınız.

Giriş butonuna tıkladıktan sonra öğretmen girişi için sayfa sizi eba.gov.tr adresine yönlendirecektir. Bu sayfadan EBA giriş şifreniz ile giriş yapabilir ve arkasından EBA eğitim sayfasına gelerek tamamlanamız gereken eğitimi görebilirsiniz. Bu eğitimler aşama aşama ilerlemektedir. Her bir ders tamamlanmadan bir sonraki aşamaya geçişe müsade edilmez. 

Derslerin bir kısmı yazılı, bir kısmı da video şeklindedir. Ayrıca MEB seslendirme ile eğitim boyunca yapmanız gereken tüm işlemleri söylerek eğitimi daha kolay hale getirmektedir. 

Ayrıntılar geliyor...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.