Türk siyasetciyi ölümle tehtit eden kadın hakkında mahkemeden ders niteliğinde karar!

Avusturya'da Türk siyasetçi Dr. Turgay Taşkıran'ı ölümle tehtit eden emekli kadın öğretmen hakkında hakimden ders niteliğinde karar geldi.

Türk siyasetciyi ölümle tehtit eden kadın hakkında mahkemeden ders niteliğinde karar!
22 Ocak 2016 Cuma 23:57

Avusturya'nın Viyana kentinde eyalet seçimlerinde kurulan  GFW ( Viyana İçin Birlikte ) partisi için başkanlık yarışı yürüten Türk siyasetçi Dr. Turgay Taşkıran'a ölüm tehtidi geldi. Dr. Taşkıran'ı telefonla arayan zanlı asistanına, "Taşkıran'a söyle onu zehirleyerek öldüreceğiz" diyerek ölüm tehtidinde bulundu.

Olaydan sonra polise şikayette bulunan Taşkıran, kendisini ölümle tehtit eden kişiden davacı oldu. 58 yaşında emekli öğretmen olduğu belirlenen zanlı Avusturya'da hakim karşısına çıktı. Yaptıklarından pişman olduğunu ifade eden emekli öğretmen, geleceğinden endişe ettiği için ve Avusturya'nın Türklerin ve müslümanların eline geçmesinden korktuğu için pişman olduğu tehtidi yaptığını söyledi.

Davacı Doktor Turgay Taşkıran ise, Avusturya'da doğup büyüdüğünü, isminin Türk ismi olduğu için kendisinden nefret edilmemesi gerektiğini ve kendisinin de bir nevi Avusturyalı olduğunu ifade etti. 

Hakim Taşkıran'ı ölümle tehtit eden 58 yaşındaki emekli öğretmene, 40 saat boyunca Müslüman sığınmacıların bulunduğu yardım kuruluşlarında çalışma cezası verdi. Hakim 58 yaşındaki öğretmene, bu sayede Müslümanları daha yakından tanıma fırsatı bulacağını ve korkmasının gereksiz olduğunu anlayacağını belirtti.


Etiketler; #Avusturya #T
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.