Obama ilk kez bir camiyi ziyaret edecek

Obama, Başkanlığı döneminde ilk kez bir Camiyi ziyaret edecek.

Obama ilk kez bir camiyi ziyaret edecek
31 Ocak 2016 Pazar 18:52

ABD Başkanı Obama'nın, 3 Şubat tarihinde Maryland eyaletine bağlı olan Baltimore'daki İslam Toplum Camisini ziyaret edeceği açıklandı.

Başkanlık görevi 20 Ocak 2017'de sona erecek olan ABD Başkanı, Başkanlık dönemi içinde yer alan 7 yıllık süre zarfının sonunda ilk kez bir Camiyi ziyaret edeceği bildirildi. Beyaz Saray yetkililerinden gelen açıklamaya göre 'Obama İslam Toplumu Camisinin ziayretini gerçekleştirecek. ABD'li müslüman insanların ABD ulusları için yaptıkları katkıları yüceltmek ve ülkemizde bulunan inanç özgürlüğünün yaşam tarzı olarak önemine vurgu yapmak' için böyle bir ziyaretin gerçekleştirileceği söylendi.

3 Şubat'ta yapılacak bu ziyaret sonrasında bu bölgede bulunan Müslümanların inanç özgürlüğüne olan inanışı da daha sağlamlaştırılarak ziyaretin önemine vurgu yapılıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Allah namaz da nasip eder inşallah.