Alman vekilden Erdoğan'a şok sözler: Erdoğan teröristtir

Referandum kampanyaları nedeniyle iptal kararları alan Almanya'nın milletvekili Sarah Wagenknecht, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 'terörist' olarak tanımladı.

Alman vekilden Erdoğan'a şok sözler: Erdoğan teröristtir
28 Mart 2017 Salı 10:54

16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak referandum nedeniyle yürütülen kampanyaları engellemeye çalışan Almanya'nın Sol Parti Meclis Grup Başkanı Sarah Wagenknecht, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nazi benzetmesini sindiremeyen Wagenknecht, "Bu terör çağrısıdır. Bu sözleri sarf eden teröristtir. Başka izahı yoktur” dedi.

Erdoğan, Almanya'ya yönelik şu açıklamalarda bulunmuştu:

"Bize parmak sallayan Avrupalılara sesleniyorum; Türkiye itilecek, kakılacak, onuru ile oynanacak, bakanları kapılardan kovulacak, vatandaşları yerlerde sürüklenecek bir ülke değildir.

Dünyanın her yerinde bu yaşananlar çok yakından takip ediliyor. Siz böyle davranmaya devam ederseniz, yarın dünyanın hiçbir yerinde hiçbir Avrupalı, Batılı, güvenle, huzurla sokağa adım atamaz. Bu tehlikeli yolu açarsanız en büyük zararı siz görürsünüz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.