Marmara Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı - Başvuru şartları

Marmara Üniversitesi akademik personel açığını belirledi. Bu nedenle DPB'ye ilan veren üniversite başvuruya dair bilgileri paylaştı. Başvuru için aranan şartlar, başvuru yeri ve tarihi...

Marmara Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı - Başvuru şartları
26 Nisan 2018 Perşembe 13:28

Marmara Üniversitesi, personel ihtiyacını karşılam için açtığı 30 kadroya alım yapacak. Üniversitenin ilanına göre başvurular, 8 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılabilecek. Başvurular, ilgili birime şahsen yapılacak.

İlanda yer alan açıklama şu şekilde yapıldı:

Üniversitemiz Atatürk Eğitim Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İktisat Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, İletişim Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Teknoloji Fakültesi ve Tıp Fakültesi'ne aşağıda belirtilen Bölüm ve Anabilim Dalına 2547 sayılı Kanunun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlamış olmak koşuluyla Profesör ve Doçent alınacaktır.

Özel şartlar ve ilgili birimler için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.