Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün saldırı sonrası son hali

15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan FETÖ'ye bağlı subayların gerçekleştirdiği askeri darbe girişiminde, darbecilerin saldırdığı Ankara Emniyet Müddürlüğü'nde onarım çalışmaları devam ediyor.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün saldırı sonrası son hali
19 Temmuz 2016 Salı 16:00

Fettullahçı Terör Örgütü mensubu darbeci askerlerin 15 Temmuz 2016 Cuma akşamı gerçekleştirdiği darbe girişiminde Ankara'da bulunan Ankara Emniyet Müdürlüğüne saldırı sonrasında, Emniyet Binası hasar görmüştü. FETÖ'cü darbeciler tarafından helikopterler ve savaş uçakları tarafından saldırıya uğrayan Emniyet Binası, 15 Temmuz darbe girişimi terör saldırısında hasar görmüştü. 

Darbe girişiminin geri püskürtülmesi sonrasında Ankara Emniyeti'nde yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Emniyet binasına Ay-Yıldızlı Türk Bayrakları asılırken, bina önünde tahrip olan yol ve kaldırımlarda onarım çalışmaları ekipler tarafından yapılıyor. 






 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
meric.ozcan - 8 yıl önce
bunu.yapanlari.Allaha.havale.ediyorum.Allah.belalarini.versin.kahraman.askerimiz.ve.polisimiz.pkk.la.mucalede.ederken.bide.bu.serefsizler.cikti.feto.gulen.denen.kansiz.100.500.ermenidir.kesin.serefsiz.hasityessiz.mahlukat.ona.inanan.tum.yandaslarida.kani.bizukdur.yanlarina.sakin.kalmasin.yaptiklari.kotuluk
.serefsizlik