Şarj kablonuza dikkat | Dev firma kabloları iade edin dedi!

Microsoft, Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3 tabletlerinin şarj kablolarının iadesi için çağrı yaptı.

Şarj kablonuza dikkat | Dev firma kabloları iade edin dedi!
05 Şubat 2016 Cuma 18:27

 Teknoloji ürünlerinin, özellikle rahatlıkla hasar alabilenlerin, üretici firma tarafından donanımlı bir şekilde kontrol edilerek, piyasaya sunulması gerekmektedir. Ancak seri üretim yapan bazı büyük firmalarda ufak hatalar meydana gelebilmektedir. Çok kez tekrarlanan durumlardan biri de hatalı ürünlerin geri çağrılmasıdır. Yine böyle bir sorunu bu kez oldukça güvenilir bir firma yaşadı. Microsoft ürettiği şarj kablolarının tehlikeli olabileceğini düşünerek, iade edilmelerini istedi.

Surface Pro, Surface Pro 2, Surface Pro 3 tabletlerinin şarj kablolarının iadesi talep ediliyor. İade nedeni ise şarj kablosu ile adaptör arasındaki bağlantıda yaşanan koruma eksikliği. Koruma parçalarından birinin olmadığı fark edilince piyasaya sunulan kabloların geri verilmesi istendi. Durumun fark edilmesi ise firmaya dönüş yapan 56 yangın şikayetiyle sağlandı. Kabloların iadesi alınarak, yeni üretilen güvenli kablolar ile değişimi sağlanacak.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.