Galaxy S7 Snapdragon 820 ile beraber gelecek olduğu bildirildi

Galaxy S7 Snapdragon 820 işlemcisi ile beraber gelecek olduğu ve bu sayede cihazı daha performanslı daha yapacak olduğu bildirildi.

Galaxy S7 Snapdragon 820 ile beraber gelecek olduğu bildirildi
14 Ocak 2016 Perşembe 17:43

Galaxy S7 Snapdragon 820 işlemcisi ile beraber gelecek olduğu ve bu sayede cihazı daha performanslı daha yapacak olduğu bildirildi.

Samsung’un beklenen amiral gemisinin iki farklı versiyonu olacağı tahmin ediliyordu. Bu versiyonlardan biri Exynos 8890 (M1) yongasını kullanacak, diğer versiyon ise Snapdragon 820 versiyon ile gelecek. Şimdiye kadar iddia seviyesinde olan bu bilgi artık resmi olmayan yollardan kesinleşti diyebiliriz. AnTuTu isimli performans testi (benchmark) uygulamasından alınan bir ekran görüntüsü basına sızdı.

Samsung SM-G935A olarak AnTuTu’da görüntülenen cihazın Galaxy S7 Snapdragon 820 versiyonuna ait olduğu düşünülüyor. Çünkü söz konusu cihazın çoğu detayı diğer iddialar ile paralellik gösteriyor. Galaxy S7 modelinin 5.1 inç boyutunda ve Quad HD çözünürlüğe sahip olduğu söyleniyordu. Nitekim ekran alıntısındaki rakamlar da bu yönde. Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı da yine diğer iddialar ile benzeşiyor. 12 MP arka ve 5 MP ön kamera detayı ise şaşırtıcı olmuş diyebiliriz. Tabii bu cihaz henüz prototip aşamasındaki bir telefona da ait olabilir.

Güney Koreli şirketin Galaxy S7 modelini duyurmasına 2 aydan az bir süre kaldı. Dolayısıyla eğer bu cihaz Galaxy S7 değilse, başka bir alternatif şimdilik yok.
mynet 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.