Bakan Kılıç'tan Beşiktaş açıklaması: Beşiktaş UEFA'ya...

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Beşiktaş'ın Lyon ile karşılaşacağı maç öncesi UEFA'nın aldığı 'ertelemeli ceza' kararı hakkında "Bu akşamki maç bittikten sonra UEFA'nın kararını gözden geçiririz. Cezanın içeriğinin tekrar gözde geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Beşiktaş Kulübü de bu anlamda itirazını yapacaktır." dedi.

Bakan Kılıç'tan Beşiktaş açıklaması: Beşiktaş UEFA'ya...
20 Nisan 2017 Perşembe 12:18

Bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Lyon maçı öncesi UEFA'nın aldığı 'ertelemeli ceza' kararı hakkında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, açıklama yaptı. UEFA kararının bu akşamki maçın ardından gözden geçilereceğini söyleyen Kılıç, Beşiktaş'ın itiraz edeceğini söyledi. 

Bakan Kılıç'ın Beşiktaş hakkındaki açıklaması şöyle:

"UEFA'nın almış olduğu kararla ilgili bir şeye girmek istemiyorum. Tüm futbolculara başarılar diliyorum. İnşallah bu akşam maçı takip edeceğiz. En güzel cevabı Beşiktaş sahada verecektir diye düşünüyorum. İlk maçta yaşananların ardından iyi bir maç olacağını, misafirlerimizi iyi şekilde ağırlayacağımızı düşünüyorum. Bu akşamki maç bittikten sonra UEFA'nın kararını gözden geçiririz. Cezanın içeriğinin tekrar gözde geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Beşiktaş Kulübü de bu anlamda itirazını yapacaktır. Servet Yardımcı ve UEFA yönetimiyle iyi bir görüşmeden sonra duruma bakacağız.

Tüm çalışmaları yapıyoruz. UEFA'nın içerisindeki süreç belli. Bizim de lobi çalışmalarımız devam ediyor. Tüm paydaşlar bu açıdan çalışmalarını yapıyor. Almanya olması açısından benim farklı konuları gündeme getirme durumumum olabiliyor. Siyasi kriterin değil, sportif anlamdaki kriterlerin değerlendirilmesi gerekir. Ulaşım, konaklama altyapımız önde geliyor. Birçok ülkeden takım kamplarını burada yapmak istiyor. Ben EURO 2024'ü alacağımızı düşünüyorum."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.