YGS’ye başvuru tarihleri!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı, 2016 yılında YGS'ye girecek adaylar için Kamu Spotu yayınlayarak YGS başvuru tarihlerini açıkladı.

YGS’ye başvuru tarihleri!
28 Aralık 2015 Pazartesi 19:00

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı, 2016 yılında YGS'ye girecek adaylar için Kamu Spotu yayınlayarak YGS başvuru tarihlerini açıkladı. YGS başvuruları 6-20 Ocak 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Eğitim Yazarı Abbas Güçlü’nün sunumu eşliğinde adaylara, YGS için başvurularını 6-20 Ocak tarihleri arasında yapabilecekleri ifade edildi. Kamu Spotunda ÖSYM başvuru merkezleri veya sınav koordinatörlüklerine başvuru yapılabileceği ve başvuru sonrasında alınacak kişisel şifre ile osym.gov.tr adresinden işlemlerin takip edileceği bilgisine de yer verildi. Yayınlanan Kamu Spotu, başvuru ücretinin ödenmesi konusunda da hatırlatma içeriyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Artık bu sınavda tarihin tozlu sayfalarında kalmalı. TEOG benzeri yapılanma bu sınavda da acilen olmalı.