TUDEM sınav sonuçları açıklandı, Tudem sonucu sorgula

Tudem sınav sonuçları açıklandı. Binlerce öğrencinin genel yeteneğini ve eğilimini belirleme amacıyla yapılan Tudem sınavı sonuçları erişime açıldı. Peki TUDEM Genel Yetenek ve Eğilim Belirleme Sınavı Sonuçları nasıl sorgulanır?

TUDEM sınav sonuçları açıklandı, Tudem sonucu sorgula
19 Nisan 2016 Salı 14:26

Tudem sınav sonuçları açıklandı. 9 Nisan 2016 tarihinde büyük bir öğrenci kitlesinin katılımıyla gerçekleşen Tudem sınav sonuçları öğrencilerin sorgulama yapabilmesi adına erişime açıldı. TUDEM sonuçları Tudem'in resmi internet sitesinden sorgulanabilir. 

TUDEM SINAV SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

9 Nisan 2016 tarihinde yapılan Tudem Genel Yetenek ve Eğitlim Belirleme Sınav Sonuçları öğrencinin T.C. kimlik numarası girilerek sorgulanabilir. T.C. kimlik numarasını bilmeyen öğrenciler diğer kimlik bilgileriyle Tudem sonuçlarını sorgulayabilir ve sınav sonucunu öğrenebilir. 

TUDEM SINAV SONUCUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer faruk ün - 8 yıl önce
Puan kaç.olmsigerekiyo
Avatar
Nehir GENC - 7 yıl önce
100alirim