EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2016 EKPSS sonuç öğren

24 Nisan 2016 Pazar günü yapılan ve binlerce engelli vatandaşın devlet memuru olabilmek için girdiği EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2016 EKPSS ile ilgili detaylar kamusaati.com adresinde.

EKPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2016 EKPSS sonuç öğren
18 Mayıs 2016 Çarşamba 10:55

24 Nisan 2016 Pazar günü tüm ülke genelinde yapılan Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları henüz açıklanmadı. Sınava giren binlerce aday sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. ÖSYM takvimine göre 2016-EKPSS sonuçları gün içerisinde açıklanacak. Peki EKPSS sonuçları saat kaçta açıklanacak?

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışmak için binlerce engelli vatandaşın girdiği EKPSS sonuçları bugün açıklanıyor. ÖSYM sınav takviminin açıkladığı tarihlere göre 24 Nisan günü yapılan EKPSS sınav sonuçlarının 18.05.2016 tarihinde açıklanacağı belirtilmişti. Şu saate kadar EKPSS sonuçları açıklanmadı; ancak gün içerisinde EKPSS sonuçlarının açıklanması bekleniyor. 

EKPSS sonuçları açıklandığı an sınava girmiş adaylar Aday İşlemleri Sistemi üzerinden sınav sonuçlarını öğrenebilecek. Adaylar https://ais.osym.gov.tr/  adresine girerek sınav sonuçlarını anında öğrenebilecek.

EKPSS sonuçları açıklandığı an bildirim almak istiyorsanız, Kamu Saati uygulamamızı indirebilirsiniz.

Kamu Saati uygulamasını indirmek için tıklayınız.

EKPSS'de genel yetenek ve genel kültür soru dağılımları

Genel Yetenek Testi Soru Sayısı

- Türkçe 15 soru
- Matematik 15 soru

Genel Kültür Testi Soru Sayısı

- Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 10 soru
- Temel Yurttaşlık Bilgisi 6 soru
- Türk Kültür ve Medeniyetleri 3 soru
- Türkiye Coğrafyası 5 soru
- Türkiye ve Dünya ile İlgili Genel, Kültürel ve Güncel Sosyoekonomik Konular 6 soru

2016-EKPSS sonuçlarını öğrenmek için TIKLAYINIZ


Etiketler; #ekpss
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.