Milli Savunma Üniversitesi Harp Okullarına başvurular başladı

Milli Savunma Üniversitesi Harp Okullarına ve Astsubay Meslek Yüksek Okullarına başvurular başladı.

Milli Savunma Üniversitesi Harp Okullarına başvurular başladı
19 Nisan 2017 Çarşamba 17:55

MEB, Milli Milli Savunma Üniversitesi Harp Okullarına ve Astsubay Meslek Yüksek Okullarına başvuruların başladığını duyurdu.

Başvurular 25 Mayıs 2017 tarihine kadar "www.msb.gov.tr" internet adresinden yapılabilecek.

Birinci seçim aşamasına YGS puanlarına göre çağırılacak adaylar, kara, deniz, hava harp okulu ve sahil güvenlik komutanlığı olmak üzere birden fazla tercihte bulunabilecek.

Sınavlara çağrılacak adaylar; başvuruda bulunan adayların tercihleri, okul kontenjanları, ihtiyaç duyulan aday sayısı ve belirlenecek “Seçim Aşamaları Çağrı Puanına” göre ikinci seçim aşamalarına davet edilecek. İkinci seçim aşamaları Ankara’da icra edilecek.

Milli Savunma Üniversitesi kara, deniz ve hava harp okulları ve birinci sınıflarına erkek ve bayan öğrenci alınacak. Milli Savunma Üniversitesi kara, deniz, hava ve bando astsubay meslek yüksek okullarına ise erkek asker öğrenci alınacak.

Harp Okulları Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ.
Harp Okullarına Başvuruda bulunmak için TIKLAYINIZ.

Astsubay Meslek Yüksek Okulları Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ.
Astsubay Meslek Yüksek Okulları Başvuruda bulunmak için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.