TBMM Kararı - 17 Haziran 2017 Resmi Gazete

Çölyak Hastalığının Teşhis Aşamasının, Sebeplerinin, Sonuçlarının ve Bu Hastalığa Maruz Kalanlara Sağlanabilecek Yardımların Araştırılarak Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesine İlişkin Kurulan Meclis Araştırması Komisyonuna Üye Seçimine Dair Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

TBMM Kararı - 17 Haziran 2017 Resmi Gazete
17 Haziran 2017 Cumartesi 11:30

Çölyak Hastalığının Teşhis Aşamasının, Sebeplerinin, Sonuçlarının ve Bu Hastalığa Maruz Kalanlara Sağlanabilecek Yardımların Araştırılarak Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesine İlişkin Kurulan Meclis Araştırması Komisyonuna Üye Seçimine Dair Karar, bugünkü 17 Haziran 2017 tarihli ve 30099 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

17 Haziran 2017 CUMARTESİ
Resmi Gazete
Sayı : 30099

TBMM KARARI

ÇÖLYAK HASTALIĞININ TEŞHİS AŞAMASININ, SEBEPLERİNİN, SONUÇLARININ
VE BU HASTALIĞA MARUZ KALANLARA SAĞLANABİLECEK YARDIMLARIN
ARAŞTIRILARAK ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLERİN BELİRLENMESİNE
İLİŞKİN KURULAN MECLİS ARAŞTIRMASI KOMİSYONUNA
ÜYE SEÇİMİNE DAİR KARAR

Karar No. 1143
Karar Tarihi: 12.06.2017

Çölyak hastalığının teşhis aşamasının, sebeplerinin, sonuçlarının ve bu hastalığa maruz kalanlara sağlanabilecek yardımların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesine ilişkin Anayasa’nın 98’inci, İçtüzük’ün 104 ve 105’inci maddeleri uyarınca kurulan (10/518) Esas Numaralı Meclis Araştırması Komisyonunun üyeliklerine Genel Kurulun 12.06.2017 tarihli 104’üncü Birleşiminde yapılan seçimde ve Komisyonun Başkan, Başkanvekili, Sözcü ve Kâtip üyelikleri için 13.06.2017 tarihindeki Komisyon toplantısında yapılan seçimde, aşağıda adları ve seçim çevreleri yazılı milletvekilleri seçilmişlerdir.
           

Başkan İsmail TAMER Kayseri  AK Parti
Başkanvekili Celil GÖÇER Tokat AK Parti
Sözcü Durmuş Ali SARIKAYA İstanbul AK Parti
Kâtip Bennur KARABURUN Bursa AK Parti
Üye Behçet YILDIRIM Adıyaman HDP
Üye Ahmet Selim YURDAKUL Antalya MHP
Üye Erkan AYDIN Bursa CHP
Üye Ceyhun İRGİL Bursa CHP
Üye Lütfiye İlksen CERİTOĞLU KURT Çorum AK Parti
Üye Gaye USLUER Eskişehir CHP
Üye Mehmet BABAOĞLU Konya AK Parti
Üye Aytuğ ATICI Mersin CHP
Üye Yılmaz TEZCAN Mersin AK Parti
Üye Mehmet Ali CEVHERİ Şanlıurfa AK Parti
Üye Ahmet Eşref FAKIBABA Şanlıurfa AK Parti


Çölyak Hastalığının Teşhis Aşamasının, Sebeplerinin, Sonuçlarının ve Bu Hastalığa Maruz Kalanlara Sağlanabilecek Yardımların Araştırılarak Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesine İlişkin Kurulan Meclis Araştırması Komisyonuna Üye Seçimine Dair Karar için TIKLAYINIZ.


17 Haziran 2017 tarihli ve 30099 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.