Murat Ünalmış'ın Acı Günü! Şehit Olan Piyade Uzman Çavuş Yakını Çıktı!

Murat Ünalmış'ın yeğeni şehit oldu.

Murat Ünalmış'ın Acı Günü! Şehit Olan Piyade Uzman Çavuş Yakını Çıktı!
05 Eylül 2016 Pazartesi 23:23

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Aktütün bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan piyade uzman çavuş Fahrettin Livçalkan, oyuncu Murat Ünalmış'ın yeğeni çıktı.

Ünalmış, acı haberi Instagram hesabından böyle duyurdu:
“Yeğenim Fahrettin çatışmada şehit oldu. 23 yaşındaydı, gencecik bir filizdi. Hainlerin tuzağına düştü ve hakka yürüdü. Çok üzgünüm. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum”dedi.

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen piyade uzman onbaşı Fahrettin Livçalkan Kayseri’de toprağa verildi.Şehidin annesi Arzu Livçalkan, fotoğrafını okşayarak teselli bulmaya çalıştı. Cenaze törenine şehidin dayısı sinema ve dizi oyuncusu Murat Ünalmış da katıldı.

Şehit uzman onbaşı Fahrettin Livçalkan, kılınan cenaze namazının ardından Kayseri Garnizon Şehitliği’nde toprağa verildi.Törene, şehidin babası Mustafa, annesi Arzu, kardeşi Cem Livçalkan, yakınları, Vali Süleyman Kamçı, Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Selçuk Aygün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehidin akrabası oyuncu Murat Ünalmış, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.