Cizre'de Hayat Normale Dönüyor

Operasyonların büyük ölçüde bittiği Cizre sakin bir güne uyandı.

Cizre'de Hayat Normale Dönüyor
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Yaklaşık 8 gün önce başlayan çatışmalar sonrasında ilan edilen sokağa çıkma yasağı ve başlayan çatışmalar bir süredir tüm ülkenin gündemini Cizre'ye kilitlemişti. Çok sayıda barikat kurup ağır silahlarla polise saldırı düzenleyen PKK mensuplarına karşı gerçekleştirilen operasyonlarda yaklaşık 32 teröristin etkisiz hale getirildiği ifade ediliyor.

Bu sabah saat 7.00 itibariyle son bulan sokağa çıkma yasağı ilçede yeniden canlanma çalışmalarını da başlattı. İlçedeki tek fırında önünde oluşan kuyruk olayı özetler nitelikte. Öte yandan fırının aldığı "her aileye en fazla 5 ekmek" kararı da olayı daha da acıklı hale getiriyor.

Bir süre daha gündüzleri elektrik ve internetin verileceği ilçe gece saatlerinden itibaren GSM, elektrik ve internetsiz kalacağı bildiriliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.