İstanbul patlamasında ölenlerin ve yaralananların isimleri

12 Ocak sabahı İstanbul Sultanahmet'te meydana gelen patlama ile ilgili bilgiler henüz netleşmedi. Patlamada çok sayıda yaralı ve ölünün olduğu bildiriliyor. Sizler için ulaştığımız yaralı ve ölülerin isimlerini beli oldukça yayımlamayacağız.

İstanbul patlamasında ölenlerin ve yaralananların isimleri
12 Ocak 2016 Salı 11:15

12 Ocak 2016 Salı sabahı 10.20 sıralarında İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda patlama meydana geldi. Patlamaya bir canlı bombanın sebep olduğu iddia ediliyor. Görgü tanıklarına göre bir turist kafilesini hedef alan canlı bomba kafileye doğru ilerlerken bombayı patlattığı iddia ediliyor.

Patlamanın ardından çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılmaya başlandı.

Saldırıda ölen 10 kişiden 9'unun Almanya vatandaşı olduğu iddia ediliyor..


İSTANBUL VALİLİĞİ AÇIKLAMASI

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre 10 kişinin öldüğü, 15 de yaralının bulunduğu belirtiliyor.

Ayrıntılar geliyor...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.