Bu Devirde 28 Şubat Yobazlığı

Batman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesine gönderilen resmi yazıda üniversitede okuyan bayan bazı öğrencilerin giyim ve kuşamlarının endişe ve tedirginliğe yol açtığı ve bu durum ile ilgili gerekli işlemlerin yapılması rica ediliyor. Bu durum 28 Şubat dönemini akıllara getirdi.

Bu Devirde 28 Şubat Yobazlığı
19 Aralık 2017 Salı 14:42

Batman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesine gönderilen resmi yazı büyük tepki topladı. Öğrencilerin giyim ve kuşamı hakkında yazılan yazıda öğrencilerin kılık ve kıyafetlerine müdahale ediliyor. Üniversitenin farklı mekan ve zamanlarından gözlüklü, pardesülü ve peçeli bayanların bulunduğu ifade edilirken, bu durumun endişeye sebep olduğu iddia ediliyor. İslam İlimleri Fakültesi Dekanlığına bilgi verilmesi talep ediliyor. 

Resmi yazı büyük tepkilere yol açarken, İslam İlimleri Fakültesi'nde bayanların giyim kuşamlarına müdahale edilmesi akıllara "Bu Devirede 28 Şubat Yobazlığı" başlığını akıllara getiriyor. Fakülteye gönderilen yazıya haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.