Tapu Kadastro Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nden 15 Temmuz Şehidi Sümer Deniz'in ailesine ziyaret

Ankara Tapu Kadastro Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, yönetimi ve bir grup öğrenci, 15 Temmuz'da şehit olan Sümer Deniz'in ailesine ziyarette bulundu. Okul Müdürü Fatih Aşkın, şehidin ailesine Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Tapu Kadastro Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nden 15 Temmuz Şehidi Sümer Deniz'in ailesine ziyaret
27 Şubat 2017 Pazartesi 12:10

Tapu Kadastro Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, 15 Temmuz günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Şehit olan Sümer DENİZ’in ailesini ziyaret etti. Ziyarete Okul Müdürü Sayın Fatih AŞKIN, HariTApu Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Muhammed KURŞUN,12/A sınıfından Özge DENİZ ve Annesi Sema DENİZ, 11/B sınıfından Kader ÖZER ve 11/ B sınıfından Hatice Kübra SAKARYA katıldı. 

Sumer Deniz


1974 Sivas doğumlu olan şehidimizin Zeynep Hira ve Kemal Emir olmak üzere iki tane evladı var. Eşi Emine Hanım 15 Temmuz yaşanan geceyi şöyle anlattı;


“Çocuklarımla birlikte yaz tatilini geçirmek üzere Kayseri’ye gitmiştik. Eşim işinden dolayı Ankara’daydı ve bizle birlikte gelmemişti. 15 Temmuz gecesi eşimle en son telefonla görüşmemde ‘Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde olduğunu ve Milli İradeye sahip çıkmamız gerekli ve buradayım beni merak etmeyin’ demişti  ve sonrası şehadeti geldi. Rabbim yanına laik görmüştü ve bizden almıştı. Biz inançlı insanlarız ve Allah’ın birliğini varlığına inananlardanız” dedi. 

Sumer Deniz İmam Hatip


Muğla Fethiye’de bir okulun ismini Şehidimiz Sümer DENİZ’in ismini verildiğini söyleyen Emine Hanım sözlerine şöyle devam etti;


“ Muğla Fethiye’de bir okulumuza Şehidimizin ismini vereceğiz dediklerinde çok gururlandık. İsmi ölümsüzleştirmek adına bizi memnun etmişti. Çocuklarımın maneviyatını destekleme adına ve eşimin adına da Umre yapmak için kutsal topraklara yolculuk yaptık. Hamd olsun ki, Rabbim bizlere nasip etti ve çocuklarım babamızın da yerine yapalım dediklerinde çok duygulandım. Rabbim bu acıları bizlere bir daha yaşatmasın ve Milletimiz Her Daim Var Olsun” dedi.


Daha sonra Okul Müdürü, 15 Temmuz Şehidimiz Sümer DENİZ’in eşi Emine DENİZ’e Kuran-ı Kerim hediye etti. Rabbim Mekanını Cennet Eylesin… 

Ziyaret


Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesinin Konuk Oldu


Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesin konuğu olarak Okul Müdürü Sayın Fatih AŞKIN, Okul Müdür Yardımcısı Sayın Cahide Sonay CEBECİ, Rehberlik Öğretmeni Can DOĞAN, Edebiyat Öğretmenleri Kübra ÖZDEMİR ve Yasemin KARAKILIÇ, Alan Öğretmeni Salim ÖZDEM, Beden Eğitimi Öğretmeni Şahin ASLAN ve 140 öğrencimiz katıldı. Sunum programına Fakülte Dekan Yardımcısı ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nihan SÖNMEZ ÖZDEMİR, Fakülte Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölüm Başkan Yardımcıları ve Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Yeşim ALİEFENDİOĞLU ile Yrd. Doç. Dr. Erol DEMİR ile birlikte okulumuz mezunlarından olan Prof.Dr. Türkay TÜDEŞ’e katıldı.


Sunumda ilk olarak Bölüm Başkanı Sayın Prof.Dr. Harun TANRIVERMİŞ, şunları söyledi;


“Öncellikle sizleri konuk ettiğimizden dolayı mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Sizler bizler için çok önemlisiniz. Gayrimenkul sektörünün mevcut durumu, tarihi ve geleceği, Türkiye’de ve dünyada gayrimenkul sektörünün önemi ve gayrimenkul sektöründe gerçekleşen gelişmeler hakkında nerede olduğumuzu iyi bilmek gerekir. Özellikle YGS sınavından ilk 30.000 sıralamasına giren öğrencilerin Fakültemizi tercih etmelerine yönelik beklentilerimiz var” dedi.


Daha sonrasında Fakültenin Eğitim-Öğretim durumunu, Fakültenin öğrencilerine sunulan mevcut sosyal imkanlarını, burs imkanlarını ve öğrencilerimizin mezuniyet sonrasında çalışacakları özel ve kamu sektörüne ilişkin iş alanları hakkında detaylı bilgileri aktardı.


1960 okulumuz mezunlarından Prof.Dr. Türkay TÜDEŞ, söz alarak şunları söyledi;


“Bugün sizleri görmekten heyecanlandığımı ifade etmek istiyorum. Tapu Kadastro Meslek Liseli olmak bir ayrıcalıktır. Bende sizler gibi bu güzide okulumuzdan mezun oldum. Çok çalışmak ve çok uygulama yaparak kendimizi geliştirmeliyiz. Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadan sağlam adımlarla yolumuza devam etmeliyiz” dedi.


Okul Müdürü Sayın Fatih AŞKIN’da sunumda bir konuşma yaparak şunları söyledi;


“ Öncelikle Bölüm Başkanımız Sayın Prof.Dr. Harun TANRIVERMİŞ ve değerli ekibine bizleri konuk ettiklerinden ötürü şahsım ve okulum adına teşekkür ediyorum. Gayrimenkul sektöründe değerlendirme ve gerçekleşen gelişmeler ile ilgili bilgilerin öğrencilerimiz açısından önem arz ettiğini düşünüyorum. Umut ediyorum ki, fakültemiz ülkemize hayırlı hizmetler yapar ve yarının yöneticilerini tam donanımlı yetişir” dedi. 


Daha sonrasında toplu yemeğe geçildi ve çeşitli hediyeler verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
efe - 7 yıl önce
Tebrikler
Avatar
NEZIHA YORULMAZ - 5 yıl önce
Fatih Aşkın Müdürüm 15 Temmuz ve Şehitlerine gösterdiğiniz ilgiyi yakından izliyorum Allah sayınızı artirsin
Avatar
Ali eren - 5 yıl önce
Müdürüm Fatih AŞKIN sen başkasın.Seni yüksek makamlar gormeseler de biz çok iyi görüyoruz.
Avatar
ısımsiz - 4 yıl önce
alkıslıyorum müdürümü