Okulda patlama: 1 ölü

Özel bir kolejde kalorifer kazanında patlama meydan geldi. Olayda ağır yaralanan 19 yaşındaki görevli hayatını kaybetti.

Okulda patlama: 1 ölü
18 Ocak 2016 Pazartesi 23:05

Bartın'da özel bir kolejin kalorifer dairesinde meydana gelen patlamada 19 yaşındaki görevli alevlerin arasında kalarak ağır yaralandı. Yaralı genç, Samsun'da tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

Geçen Cumartesi günü, Bartın'da meydana gelen olayda, okulda hizmetli olarak çalıştığı belirtilen 19 yaşındaki Cevdet Yıldırım, kalorifer kazanında meydana gelen patlamada alevler arasında kalarak yandı. Ağır yaralı olarak Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yıldırım ilk müdahalenin sonrasında Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık servisine sevk edildi. 

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden Yıldırım, bugün öğlen saatlerinde yaşamını yitirdi. Cevdet Yıldırım'ın cenazesi yapılan otopsinin ardından, toprağa verilmek üzere Bartın'a gönderildi.

Olaya ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.