TEOG 2. Dönem İnkılâp Tarihi Madde madde konu özeti ve tüyoları

2016-2017 TEOG 2. Dönem İnkılap Tarihi konuları özeti ve tüyoları haberimizde. TEOG İnkılap Tarihi sınavından nasıl sorular çıkacak ve hangi tip sorular gelebilir? Maddeler halinde 1. ve 2. Dönem TEOG Tarih konuları ve özeti kamusaati.com adresimizde.

TEOG 2. Dönem İnkılâp Tarihi Madde madde konu özeti ve tüyoları
23 Nisan 2017 Pazar 15:35

Milyonlarca öğrencinin iyi bir lise eğitimi için gireceği Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavına az bir süre kaldı. 26-27 Nisan 2017 tarihlerinde yapılacak TEOG 2. Dönem sınavında öğrenciler T.C İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük sorularına yanıt verecek. 2. Dönem sınavlarında öğrenciler, birçok üniteden sorumlu oluyor. Kamu Saati olarak TEOG İnkılap Tarihi konuları ile ilgili öğrencilerin rahatlıkla çalışacağı tarih ders notlarını paylaşıyoruz. 

TEOG sınavına sayılı günler kala İnkılap Tarihi'nde önemli olan noktaları siz değerli öğrencilerimiz için paylaşıyoruz. Aşağıdaki Bağlantıdan TEOG İnkılâp Tarihi konu özetine ulaşabilirsiniz.

Elbetteki MEB TEOG İnkılap Tarihi sınavında bu 3 üniteden önemli noktaları soracaktır. Aşağıdaki Bağlantıda siz öğrencilerimiz için bu 7 ünitenin en önemli noktalarını sizlere sunuyoruz.

ÜNITE 1: BIR KAHRAMAN DOĞUYOR
ÜNITE 2  MILLI UYANIŞ  YURDUMUZUN İŞGALINE TEPKILER
ÜNITE 3: YA İSTIKLAL YA ÖLÜM, KURTULUŞ SAVAŞINDA CEPHELER
ÜNITE 4: ÇAĞDAŞ TÜRKIYE YOLUNDA ADIMLAR
ÜNITE 5: ATATÜRKÇÜLÜK
ÜNITE 6: ATATÜRK DÖNEMI TÜRK DIŞ POLITIKASI VE ATATÜRK’ÜN ÖLÜMÜ
ÜNITE 7: ATATÜRK'TEN SONRA TÜRKIYE: 2. DÜNYA SAVAŞI VE SONRASI

1. Dönem İnkılâp Tarihi Tüyoları ve Önemli Noktaları için TIKLAYINIZ

2. Dönem İnkılap Tarihi Tüyoları Önemli Noktaları için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.