Whatsapp'tan hayat kurtaran uygulama

Günümüzde en popüler mesajlaşma uygulaması olarak kullanılan WhatsApp, kullanıcılarını sevindirecek bir özellik daha getirmeye hazırlanıyor. WhatsApp kullanıcıları artık, yanlışlıkla attıkları mesajı iki taraflı silebilecek.

Whatsapp'tan hayat kurtaran uygulama
15 Nisan 2017 Cumartesi 19:53

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, her geçen gün yepyeni özelliklerle kullanıcılarının karşısına çıkmaya devam ediyor. 1 milyarın üzerin kullanıcıya sahip platform, bildiğiniz üzere yanlışlıkla atılan mesajları iptal edebileceğiniz bir özellik ortaya çıkarmıştı. Şimdi ise mesajı komple silebileceğiniz yepyeni bir özellik getirmeye hazırlanıyor.

Platform’un ilk başta getirmek istediği İptal özelliği, yanlışlıkla atılan mesajların 5 dakika içerisinde iptal edilebilmesini hedefliyordu. WhatsApp ise bu özelliği bir tık öteye taşımaya kapalı gibi görünüyor.

Konuyla ilgili @WABetaInfo tarafından atılan bir tweet'e göre, WhatsApp kullanıcıları artık yanlışlıkla attıkları mesajları kolaylıkla zaman kaygısı gütmeden silebilecek. Ayrıca mobil platform haricinde masaüstü sürümde de çalışacak bu özellik, atılan mesajların iki taraflı silinmesine olanak sağlayacak.


Etiketler; #WhatsApp
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.