WhatsApp kullanıcılarına üzücü haber

WhatsApp, bir açıklamada yaparak bazı kullanıcılarını üzecek bir bilgi verdi.

WhatsApp kullanıcılarına üzücü haber
03 Aralık 2016 Cumartesi 17:58

WhatsApp, bir açıklamada yaparak bazı kullanıcılarını üzecek bir bilgi verdi.

Teknoloji devi WhatsApp'ın açıklamasında birçok eski telefonla artık ilişkisini keseceğini belirtti.

iPhone 3G ve bazı Android telefonlarda kullanılamayacağını duyuran WhatsApp artık telefonları yenileme zamanının geldiğini gösteriyor.

Dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması, 2017 yılının Haziran ayı itibariyle BlackBerry OS, BlackBerry10, Nokia S40 ve Nokia Symbian S60 modellerine desteği kesecek. Ancak şirket, Blackberry ve Nokia için farklı bir politika izleyecek.

Android 2.1 ve 2.2 işletim sistemlerini kullanan cihazlara da desteğini de durduracak olan WhatsApp, Windows tarafında Windows Phone 7 işletim sistemini kullanan cihazlara destek sağlamayacak.

iPhone 3GS ve iOS 6 için de desteğini kesecek olan WhatsApp, açıklamasında zor fakat doğru bir karar verdiklerini kaydetti.

Yılın sonunda geride bırakılabileceklerin listesi şöyle;

Android 2.1 ve Android 2.2;

Windows Phone 7

iPhone 3GS / iOS 6.

Haziran 2017'ye kadar da BlackBerry 10 da dahil olmak üzere, BlackBerry için WhatApp kullanılamayacak; Nokia S40; ve Nokia Symbian S60 da WhatsApp'ın desteklenmeyeceği modeller arasında yer alacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.