WhatsApp'ın yeni özelliği sevindirdi

WhatsApp, uzun sürenin ardından beklenen özelliğe kavuştu. İşte son sürümün yenilikleri!

WhatsApp'ın yeni özelliği sevindirdi
11 Eylül 2017 Pazartesi 21:37

Facebook ekibinin bir süre önce beta olarak üzerinde çalıştığı pop-up görüntülü görüşme özelliği nihayet final sürümüne eklendi. Test edilen özellik, WhatsApp üzerinden görüntülü görüşmeyi sıklıkla yapanları etkileyecek.

Picture in Picture veya resim içinde resim adı verilen yeni özellik sayesinde görüntülü arama esnasında aramayı kutucuğa alarak mesajlara bakmaya devam etmenize olanak tanıyacak. PiP özelliği yine Facebook’a ait olan rakip Messenger uygulamasında ve diğer Skype gibi alternatiflerde de bulunuyordu. Bu açıdan geç kalınmış bir ufak düzeltme olarak görülebilir.

Kötü haber ise PiP’in yalnızca Oreo cihazlarda kullanılabilecek olması. Yani faydalanmak için telefonunuzun Android 8.0 Oreo sürümüne güncellenmesi gerekiyor. Geçtiğimiz ay para gönderme özelliği için çalışmalara başlayan ekip, şirket ve iş çözümleri için ücretli paketler üreteceğini de açıklamıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.