Nokia geldi!

Nokia kısa bir süre sonrasında geri dönmeye hedef koydu.

Nokia geldi!
23 Ocak 2016 Cumartesi 20:35

Nokia kısa bir süre sonrasında geri dönmeye hedef koydu.

Geçtiğimiz dönemde Microsoft’a satılan Nokia, Microsoft’la yaptığı anlaşma gereği bir süredir Nokia adı altında telefon üretimi yapamıyordu. Lumia ismini ve yılların patentini Microsoft’a kaptıran Nokia, işe sıfırdan başlayacak. Yani çıkacak Nokia telefonlar asıl Nokia teknolojisini barındırmayacak. Bunun yerine Microsoft Lumia’lar eski Nokia teknolojilerini barındıracak.

Firmanın bu yılın sonlarına doğru çıkarmayı planladığı amiral gemisi modeli Çin’in sosyal medyası Weibo’da ortaya çıktı. Paylaşılan görüntüler tasarımın ne denli değişeceğini gösteriyor. Sıfırdan başlayacak olan Nokia’nın bu değişikliklerle geri dönüyor olması şaşırtıcı bir durum değil.

Telefonun özellikleri veya başka hiçbir detayı bilinmiyor. Ancak Nokia’nın artık Windows Mobile/Phone’dan vazgeçeceği nerdeyse kesin. Modeller Snapdragon 820 gibi üst seviye özelliklerle donatılabilir. Çıkacak telefonun detayları önümüzdeki günlerde ortaya çıkacaktır. Biz de sizlerle çıkan detayları paylaşmaya devam edeceğiz. 


Etiketler; #Nokia
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.