LG G5, MWC 2016 yayınlandı!

LG G5, MWC 2016'de tanıtılacak olduğu hakkında son dakika bilgilerinin yayınlandığı belirtildi.

LG G5, MWC 2016 yayınlandı!
14 Ocak 2016 Perşembe 17:39

LG G5, MWC 2016'de tanıtılacak olduğu hakkında son dakika bilgilerinin yayınlandığı belirtildi.

LG, 21 Şubat’ta Dünya Mobil Kongresi’nde bir basın etkinliği düzenleyecek. Güney Koreli teknoloji devi basın etkinliğine ilişkin davetiye dağıtımına saatler önce başlarken, tanıtılacak ürün ya da ürünlere ilişkin ilk bilgiler de gelmeye başladı.
Bomba iddia: LG G5 modüler yapıda çıkarılabilir pile sahip olacak
21 Şubat’ta gerçekleşecek etkinlik için LG ile temasa geçen PhoneArena sitesine göre LG etkinlikte büyük bir akıllı telefon (başka bir ifadeyle amiral gemisi) duyurusu gerçekleştirecek. G serisi akıllı telefonların tanıtım tarihi her geçen yıl daha erkene alan LG’nin ürün döngüsünü diğer üst seviye telefonlarla (One M10, Galaxy S7 vb.) aynı dönemde getirmek istediği biliniyor.

LG, mobil dünyasının kalbinin atacağı MWC 2016 etkinliğinde büyük olasılıkla LG G5’i kullanıcıların beğenisine sunacak. Ancak G Flex 3’ü da notlarımızın arasına almamız gerekecek. LG G5'in mutemel özellikleri için tıklayın.  


Etiketler; #LG G5 #MWC 2016
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.