Farklı Ebatlarda Minyatür Top Havuzları

Farklı Ebatlarda Minyatür Top Havuzları
08 Aralık 2017 Cuma 11:45

Çocukların hem eğlenebileceği hem de güvenli bir biçimde zaman geçirebileceği yerlerin sayısı git gide azalıyor.

Bu durumda şehrin kalabalığının içerisinde okullar, restoranlar, hastaneler, belediyeler ya da diğer firmalar çocuklara bu alanları yaratmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bir alanı çocukların eğlenebileceği bir alana çevirmek için ilk eleman olarak top havuzu gösterilebilir. Bu ürünler, çocukların doyasıya eğlenebileceği alanlar olurken ebeveynlerin de sürekli olarak çocuklarını kontrol etme ihtiyacı hissetmeyeceği güvenli alanlar oluyor. Özelliğine göre farklı malzemeler kullanılarak oluşturulan top havuzu modelleri, çok büyük alanlar kaplamazken birkaç çocuğun rahatlıkla içerisinde zaman geçirmesini sağlayabiliyor.

Minyatür Top Havuzlarının Ebatları

Minyatür top havuzu modelleri, genel olarak içerisinde ekstra özellikler bulundurmayan, üstü açık dikdörtgen prizma şeklinde bir şekle sahip oluyor. Bu çerçevenin içerisine yeteri kadar top havuzu topu doldurulurken bu sayede olabilecek en neşeli ortamların hazırlanması için çalışılıyor. Top havuzlarında ebat son derece önemli olurken hem içerisinde oynayabilecek çocuk sayısı hem de bu havuzları satın alan işletmelerin boş alanları ebatların bu öneme sahip olmasına sebep oluyor. Satın alma işlemlerinde, firmalar daha öncesinden üretilmiş olan standart ebatlardaki modelleri seçebilirken bunun dışında kendi mekânlarına göre özel üretim siparişleri de verebiliyorlar. Ancak bu hizmeti sunan çok sayıda firma olmadığından ülkemizde sektörün öncü firmaları ile görüşmek gerekiyor.

Minyatür top havuzlarının yükseklikleri genel olarak 1 metre oluyor. Bu uzunluk, ekstra bir talep gelmeden değiştirilmezken içerisinde oynayacak olan çocukların ayakta ya da oturarak oynadıklarında hiçbir sorun yaşamamalarını sağlıyor. Top havuzlarının taban ölçülerinde ise küçük değişiklikler ile birlikte farklı seçenekler alıcılara sunuluyor. Top havuzu topu doldurulan alan, 150x150, 160x160, 180x180 ya da 200x200 olabiliyor. En ve boy ölçülerindeki bu küçük değişimler hem kapladığı alanı hem de içerisindeki top sayısını direkt olarak etkiliyor. Buna ek olarak daha büyük ebatlardaki top havuzlarının üretiminde daha fazla malzeme kullanıldığından top havuzu fiyatları da bu doğrultuda artış gösteriyor.

Minyatür Top Havuzu Satın Alma İşlemleri

Kendi mekânları için top havuzları arasından seçim yapmak isteyen kişiler bu seçimlerini internet sitesi üzerinden gerçekleştirebiliyor. Bu aşamada satın alınacak olan firmanın internet sitesine girildikten sonra birçok farklı ürün rahatlıkla görülürken son dönemde çoğu firma ve kuruluş Fomtoys markasını tercih ediyor. Firmanın internet sitesine giriş yapan kişiler, burada çok sayıda farklı minyatür top havuzlarını görüntüleyerek özelliklerini bire bir inceliyor. Bunun sonrasında top havuzu fiyatları açısından ve ebatları yönünden kendilerine uygun olan ürünler belirlenerek siparişler veriliyor. Firma, ürünleri kendi özel üretim merkezlerinde üretirken bunun sonrasında talebe göre istenilen adreslere ulaştırıyor. Tüm ürünlerinde istenildiği takdirde montaj işlemi de yapılırken top havuzları direkt olarak kullanıma hazır bir hale getirilmiş oluyor.

Fomtoys firması tarafından verilen bu ayrıcalıklı hizmeti en iyi şekilde değerlendirmek isteyen işletmeler, eğer kendilerine özel ebatlarda siparişler vermek isterlerse firmanın müşteri temsilcisi ile görüşerek taleplerini bu kişilere iletiyorlar. Özel olarak istenen ebatlarda üretimler gerçekleşirken bunun için firmanın ekstra bir fiyat talebi de olmuyor. Böylece hem ekonomik hem de kaliteli bir ürün satın alınabiliyor.

Daha fazla bilgi almak için http://www.fomtoys.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.