Fenerbahçe Hello Kitty ile Anlaştı!!

Fenerbahçe, Fenerium ile Hello Kitty'nin işbirliğine vardığını ve Perşembe günü imza töreni düzenleneceğini açıkladı.Peki Fenerbahçe neden Hello Kitty'le anlaşmaya gitti.Haberimizde...

Fenerbahçe Hello Kitty ile Anlaştı!!
06 Eylül 2016 Salı 21:40

Fenerbahçe, Hello Kitty ile yapılacak olan sponsorluk anlaşmasına dair resmi siteden şu açıklamayı yaptı;

Daha önce Serie A ekiplerinden AC Milan'la birlikte işbirliği içinde olan Hello Kitty, Avrupa'da 2.sini gerçekleştireceği proje için Fenerbahçe'yi seçti,Fenerium dinamizmiyle Hello Kitty'i bir araya getirmek için gerekli adımları atmış ve kulübümüzle anlaşma imzalamıştır.
Yapılan anlaşma ile ilgili imza töreni, 8 Eylül Perşembe günü Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde yapılacaktır.
Sporcu aileleri ve yöneticilerimizin katılımıyla düzenlenecek olan imza töreni saat 14:00'te gerçekleşecektir.


"Türkiye'de bir ilk olarak, kulübümüz iştiraklerinden Fenerium ile Hello Kitty (Sanrio) firması arasında, Fenerbahçeli anne ve kızlara Fenerium çatısı altında ek bir katma değer sunmak ve son yılların en önemli trendlerinden biri olan marka birlikteliklerini kulübümüz çatısı altında da hayata geçirmek amacıyla, iki firma arasında işbirliği anlaşması sağlanmıştır.

Kamuoyunun ve basın mensuplarının bilgisine sunarız."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.