MHP düşüşün nedenini açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi Başkanlık Divanı toplantısıda, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarını değerlendirdi. Seçimden sonra kurmayları ile bir araya gelen Genel Başkan Devlet Bahçeli, bugün parti genel merkezinde Başkanlık Divanı\'nı topladı.

MHP düşüşün nedenini açıkladı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Milliyetçi Hareket Partisi Başkanlık Divanı toplantısıda, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarını değerlendirdi. Seçimden sonra kurmayları ile bir araya gelen Genel Başkan Devlet Bahçeli, bugün parti genel merkezinde Başkanlık Divanı'nı topladı.

Saat 18.00'da başlayan toplantıda 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarında ortaya çıkan oy oranındaki düşüş ve milletvekili sayısında meydana gelen yarı yarıya düşüşün nedenleri konuşuldu. Yaşanan bu düşüşlerin AK Parti'nin 'terör ve istikrarsızlık'  vurgusu yapmasından dolayı meydana geldiği belirtildi.

Oy düşüşünün nedenini AK Parti'ye bağlayan Bahçeli, tüm kadrolar ile görevlerinin başında olacaklarını ve aynı kararlılıkla görevlerine devam edecekleri vurgusunu yaptı. Başkanlik Divanı toplantısında herhangi bir istifa konusunun gündeme gelmediği belirtildi. 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi sonucunda genel başkan yardımcısı Ruhsar Demirel ve Salih Durmaz ile Genel Sekreter Yardımcısı Hidayer Vahapoğlu milletvekili seçilememişti.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.