Teröre destek veren kamu görevlilerine soruşturma!

Güneydoğuda teröre karşı yapılan operasyonların bir ayağını da kamu görevlilerine açılan soruşturmalar oluşturmaya başladı. Siirt'te terör örgütü lehine propaganda yapan 110 kamu görevlisine soruşturma açıldı.

Teröre destek veren kamu görevlilerine soruşturma!
13 Ocak 2016 Çarşamba 14:28

Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan'ın açıklamasına göre Siirt'te illegal basın açıklamalarına katılan, terör propagandaları yapan, toplumu açık bir şekilde tahrik ve teşvik eden, Facebook, Twitter gibi sosyal medya araçlarında devlet büyüklerine hakaretler içeren paylaşımlarda bulunan 110 kamu görevlisine soruşturma başlatıldı.

SİİRT HUZUR VE GÜVEN KENTİDİR

Diyarbakır, Cizre ve Silopi'de terör örgütü tarafından kurulan hendeklerin Siirt'te de kurulmak istendiğini, ancak Siirtli vatandaşların örgüte ciddi anlamda destek vermediğini yönünde istihbarat bilgileri aldıklarını belirten Özkan, "Siirt bu yönde huzur ve güven kentidir. Bu konuda Jandarma, Tugay ve MİT ile koordineli çalışıyoruz. Siirt'te İllegal basın açıklamalarına iştirak, toplumu alenen tahrik ve teşvik, terör örgütü propagandası yapmak ve Twitter ve Facebok gibi sosyal paylaşım sitelerinde devlet büyüklerine hakaret eden paylaşımda bulunmak gibi 5 ayrı madde üzerinde yapılan çalışmayla 110 kişi hakkında idari soruşturma başlatıldı" dedi.


Kaynak: AA
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayhan - 8 yıl önce
Geç kalınmış bir karar. Zararın neresinden dönsen kardır.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Teröre destek veren tüm kamu görevlilerinin görevine son verilmelidir.