Sarıgül yarın ilk adımı atıyor

Sarıgül yarın ilk adımı atıyor Daha önce CHP ve DSP'de siyaset yapan, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yarın A Takımı'yla birlikte partisinin kuruluşunu ilan edecek.

Sarıgül yarın ilk adımı atıyor
Kamusaati
Kamusaati
16 Kasım 2020 Pazartesi 11:52

Sarıgül yarın ilk adımı atıyor

 Sarıgül yarın ilk adımı atıyor  Daha önce CHP ve DSP'de siyaset yapan, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yarın A Takımı'yla birlikte partisinin kuruluşunu ilan edecek.

Türkiye Değişim Hareketi Partisi kurucularıyla Ankara'da Marriott Otel'de bir araya gelecek. Bir gün sürmesi planlanan toplantıya yaklaşık 40 kişinin katılacağı ifade ediliyor. Sarıgül'ün A Takımı'yla yapacağı toplantıda, TDH'nin yol haritası çizilecek. Sarıgül'e yakın bir kaynak toplantı konusunda "Partiyi kuruyoruz kararı çıkacak. Partinin kuruluşu ilan edilecek" ifadesini kullandı. Türkiye Değişim Hareketi Partisi TDH kısaltmasını kullanacak. Partinin 20 Aralık İnsani Dayanışma Günü'nde resmen kurması bekleniyor.

Sarıgül, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ülkemize umut, dertlere derman olmaya geliyoruz. Aynı heyecanla yola çıktık. Yarınlar, dünden daha güzel olacak... Türkiye Değişim Hareketi yüreklere umut, memlekete ışık olmak için geliyor..." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.