Ak Parti Burdur İl Başkanı Ömer Bütüner istifa etti

AK Parti Burdur İlk Başkanı Ömer Bütüner sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayarak il başkanlığı görevinden istifa etti.

Ak Parti Burdur İl Başkanı Ömer Bütüner istifa etti
21 Ocak 2016 Perşembe 16:29

Ömer Bütüner'in parti içi diyaloglara girdiği ve sık sık tartışmalar yaşadığı için partisinden istifa ettiği söyleniyor.

Sosyal medya hesabından partililere ve kamuoyuna açıklamada bulunan Bütüner, “Değerli Hemşehrilerim, 31 Ocak 2015 günü tarafıma tevdi edilen ve bugüne kadar onurumla yürüttüğüm Ak Parti Burdur İl Başkanlığı görevimi, partimizin ilimizde daha fazla yıpratılmaması, çıktığımız bu kutlu yola birilerinin kaprisleri sonucu zarar gelmemesi için ve başta sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu olmak üzere değerli büyüklerimin elini rahatlatmak adına istifa etmiş bulunmaktayım.” dedi.

İl Başkanlığından istifa gerekçelerini detaylı olarak kamuoyuna paylaşacağını bildiren Bütüner, ”Yarın saat 15.30 da konu ile alakalı daha detaylı açıklamayı Ak Parti İl Başkanlığında düzenleyeceğim basın toplantısı ile yapacağım” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.