YDS Sınav Sonuçları Açıklandı

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS), 2016 sonbahar dönemi sonuçları ÖSYM'nin internet sitesinden açıklandı.

YDS Sınav Sonuçları Açıklandı
22 Eylül 2016 Perşembe 22:13


Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS), 2016 sonbahar dönemi sonuçları ÖSYM'nin internet sitesinden açıklandı.
ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre,4 Eylül'de yapılan YDS'nin değerlendirme işlemleri tamamlandı.

YDS sonuçlarının 22 Eylül – 25 Eylül tarihleri arasında ÖSYM'nin resmi internet sitesinden açıklanması bekleniyorSonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.


4 Eylül Pazar günü saat 9.30'da başlayıp 3 saat süren YDS sınavı sonrasında adaylar sonuçları beklemeye başladı. YDS ÖSYM tarafından yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavıdır. 80 soru sorulan YDS'de her soru 1.25 puan kazandırmaktadır. Soru sayısınızı, soru başına düşen 1.25 puanla çarparak YDS puanınıza ulaşabilirsiniz. 150 dakikadan 180 dakikaya çıkarılan YDS sınav süresinin uygulandığı sınavda adaylar Almanca, Arapça, Bulgarca, Farsça, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Rusça ve Yunanca dillerinden sınava girdi.

Adaylar, sonuçlarını ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden, T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.