TUS Sonbahar Dönemi yerleştirme sonuçları açıklandı

ÖSYM, TUS Sonbahar Dönemi yerleştirme sonuçlarını açıkladı.

TUS Sonbahar Dönemi yerleştirme sonuçları açıklandı
11 Ocak 2017 Çarşamba 19:11

ÖSYM, resmi internet sayfasından TUS Sonbahar Dönemi yerleştirme sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Adaylar yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler.

ÖSYM'den yapılan açıklama şu şekilde;

''2016-TUS (Sonbahar Dönemi):Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

2016-TUS (Sonbahar Dönemi) yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Yerleştirme sonuçları 11 Ocak 2017 günü saat 17:40'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır. Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler ekte verilmiştir.

Adaylara saygıyla duyurulur.''

Yerleştirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.
2016-TUS Sonbahar Dönemi Genel Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler için  TIKLAYINIZ
2016-TUS Sonbahar Dönemi Genel Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (GENEL) için  TIKLAYINIZ
2016-TUS Sonbahar Dönemi Genel Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (YABANCI UYRUKLU) için  TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.