AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? 26-27 Kasım 2016

AÖF vize sonuçları ne zaman açıklanacak? Yüzbinlerce kişinin girdiği 2016 AÖF sonuçları ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. AÖF sınav sonuçları nasıl öğrenilir? Anadolu Üniversitesi açık öğretim sınav sonuçları ile ilgili detaylar kamusaati.com adresimizde.

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? 26-27 Kasım 2016
02 Aralık 2016 Cuma 12:15

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Vize sonuçları açıklandı mı? 26-27 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen 2016 AÖF güz dönemi vize sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Peki AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar. 

Yüzbinlerce kişinin okuduğu AÖF vize sınavları geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. 4 farklı oturum şeklinde gerçekleşen sınavların soru ve cevapları 28 Kasım 2016 Pazartesi günü açıklanmıştı. 4 yanlışın 1 doğruyu götürdüğü AÖF sınav sonuçları merak ediliyor.

AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?

26-27 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşen AÖF sınavı sonuçlarının 10-15 gün içersinde açıklanması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl yapılan AÖF vize sonuçları sınavdan 15 gün sonra açıklanmıştı. Anadolu Üniversitesininde sonuçları önümüzdeki hafta içerisinde açıklaması bekleniyor. 



 


Etiketler; #aöf
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.